Vastattu

Viestin lähettäminen epäonnistui

  • 10 December 2019
  • 6 kommenttia
  • 1264 katselukerrat

Hei,

Kesällä vaihdoin puhelimen ja liittymän;  Samsung Galaxy A50 ja Saunalahti. Kun lähetän tekstiviestejä tai multimediaviestejä, viestin perään silloin tällöin ilmestyy kuvake, jossa on oranssi huutomerkki >  “Viestin lähettäminen epäonnistui, Lähetä uudelleen, Poista, Muokkaa”. Välillä viestit eivät ole menneet vastaanottajalle ja välillä taas on. Ärsyttävää kysellä perään, että saitko viestin jne. Mitä tuolle voi tehdä, onko vika puhelimessa vai liittymässä vai jossain asetuksissa? Viestikeskus on +358508771015, eiköhän se tullut puhelimeen automaattisesti, en ole sitä ainakaan vaihtanut. 

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi SatuKoo 13 December 2019, 15:50

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

6 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

Moro @SatuKoo ja tervetuloa OmaYhteisöön! :) Hiven erikoinen tilanne nyt kyllä, kieltämättä. Viestikeskus ainakin on oikein, eli eli. Onko sulla 4G liittymä ja onko puhelin 4G verkossa kun koitat laittaa viestiä? Jos näin, niin lähteekö viestit normaalisti jos vaihdat asetuksista vain 3G verkon käyttöön?

Moro, kiitos vastauksesta :)  Juu, on 4 G liittymä, mutta en ole seurannut missä verkossa puhelin on milloinkin ollut. Asetuksissa on “4G/3G/2G automaattinen yhdistäminen”. En ole kokeillut vaihtaa verkkoasetuksia. 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

Jos saat tuota varmistettua niin rajautuu ongelma ainakin jonkin verran :) 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

@SatuKoo - oliko ongelma ratkennut? :)

@Patomiäs@KeinotekoinenKiitokset molemmille 🙂 Laitoin verkkotilaksi vain 3g ja tarkkailen tilannetta. Virheilmoituksia kun ei tule joka kerta, niin tässähän voipi sitten kestää ennen kuin tiedän auttoiko vaiko ei. Otin myös toimitusraportit käyttöön, mahtaako olla merkitystä, en tiedä, mutta kokeillaan.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

@Patomiäs@KeinotekoinenKiitokset molemmille 🙂 Laitoin verkkotilaksi vain 3g ja tarkkailen tilannetta. Virheilmoituksia kun ei tule joka kerta, niin tässähän voipi sitten kestää ennen kuin tiedän auttoiko vaiko ei.

 

Jees - kerro toki miten kävi, niin saadaan lisätietoa ongelmasta :)