Pelisuosituksia

  • 3 May 2019
  • 6 kommenttia
  • 2908 katselukerrat

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Otetaas omaa lankaa pelisuosituksille 🙂 Eli heitä kommenttina peli ja perustelu miksi kyseistä peliä suosittelet ja kenelle se voisi sopia 🙂 Vaihtoehtoisesti voit myös kertoa minkälaisista peleistä pidät ja minkälaisia suosituksia kaipaisit 🕹️

Itseltä lähtee BR genren suunnalle suositus ensimmäisenä eli PlayerUnkown's Battlegrounds (tutummin PUBG) 😎 Peli soveltuu kaikille joille FPS pelit maistuu mutta kaipaa vähän enemmän haastetta ja taktikointia perinteisen räiskinnän ohelle. Peli on saanut ja pitänyt suuren suosion genressään, parhaillaan käynnissä on PEL Kick-off Cup jossa finaalivaihe on alkamassa ja finaalissa löytyy 9 suomalaispelaajaakin mukana 🇫🇮

Toinen suositus löytyy klassikkopuolelta ja rauhallisemmalla temmolla: Fallout 1 ja 2. Graafisesti pelit eivät hivele enää silmiä vaikka kuinka koittaisi siristää, mutta sisällön puolesta pelit tarjoavat yhäkin yhden parhaista kokemuksista mitä itse olen kohdannut. Juoni on hyvä ja valinnanvapaus on aivan omaa luokkaansa tehtävien suorittamisen osalta 🙂 Kyseessä on vuoropohjaisella taistelulla toteutettu roolipeli, jossa pelaaja saa itse kehittää hahmoaan haluamaansa suuntaan ja valita vapaasti miten keskustelua ja tehtäviä edistää. Monesti tarjolla on hyvinkin erilaisia mahdollisuuksia suorittaa tehtävä ja aina ei ole edes pakko tehdä alkuperäistä tehtävää vaan voi hypätä vaikka "vastustajan" kelkkaan

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

6 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki
Ahhh, ihana ketjun aloitus Patomiäs! 😍

Itse olen suuri hiekkalaatikkopelien ystävä, mutta valikoimaa rajoittaa se että pelin pitää olla kohtuullisen nätti ja koska pelailen mielellään konsolilla ja olen avuton aasi, niin FPS:t eivät ole mun juttu. Falloutteja olen tahkonnut varmaan vuoden elämästäni ja siinä VATS pelastaa tuolta FPS:ltä pitkälle, kunhan sitä kehittää tarpeeksi.

Nyt pelailen Conan Exilesia, mikä sinällään on mahtava peli mutta bugisuutensa vuoksi en voi kauhean lämpimästi suositella. Ihan kaikkien aikojen suosikki mulle on ollut koko Dragon Age -saaga ja... ehm... olen rakastunut jopa sen yhteen hahmoista, Alistairiin, aikoinaan. Ehkä editoin tuon lauseen myöhemmin pois 😅

Ottaisin mielelläni suosituksia vastaan siis leppoisista RPG-peleistä mitkä pyörii PS4:lla tai vähän vanhemmalla PC:n raudalla (uusin koko raudan Fallout 4:n aikoihin sillä se piti saada pyörimään täysillä grafiikoilla).
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
FPS:n pelaaminen konsolilla ja padilla on oma taiteenlajinsa ja vaatii vähän treeniä, jotta osuu muuhunkin kuin seiniin, kattoon ja tantereeseen. Näin kertoo nimimerkki FPS -pelejä konsolilla jo vuodesta miekka ja kivikilpi.

Itselläni selkeästi eniten peliminuutteja, -tunteja, -päiviä, -viikkoja on kerännyt Rainbow Six: Siege. Jonkin verran tullut hakattua noita PvP -matseja sitäkin enemmän Terrorist Hunt -tehtäviä. Hyvä ja viihdyttävä peli omalla tavallaan ja ansaitsee kyllä täydet suositukset. Ainoa miinus, joka tulee mieleen, on nuo peelot, jotka terrorisoivat etenkin tuota Terrorist Hunt -pelimuotoa. Tulevat ja tappavat koko oman tiimin heti kättelyssä tai muuten pelin aikana. Onneksi näistä pystyy kuitenkin raportoimaan Ubisoftille. Aikanaan saavat (toivottavasti) banaania sekoiltuaan peleissä riittävästi. PvP -puolella tätä ongelmaa ei ole ainakaan samalla mittakaavalla.

Lisäksi viime aikoina on tullut tahkottua tuoreinta Battlefieldiä kavereiden kanssa. Siellä pelimuotoina joko Firestorm (PUBG -tyylinen pelimuoto, jossa edetään pieninä tiimeinä kokoajan pienenevällä pelialueella ja yritetään selvitä hengissä loppuun asti) sekä Conquest, jossa pitää hyökätä ja puolustaa eri alueita.

Tällä hetkellä odotellaan, että uusin Gears (of War) saapuu pelattavaksi. Aiempia versioita on tullut tahkottua vähintään riittävästi sekä verkossa, että story moden puolella. Myös uusinta Haloa odotellaan kovasti. Nämä toivottavasti saapuvat vielä tämän vuoden aikana.

@Ihaa-na PS4:lle suosittelen ehkäpä tuota God of War -peliä. Osuu lähimmäksi tuota RPG -genreä. Itse olen pelaillut PS3:lla noita aiempia osia ja olen tykännyt kovasti.
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki

@Ihaa-na PS4:lle suosittelen ehkäpä tuota God of War -peliä. Osuu lähimmäksi tuota RPG -genreä. Itse olen pelaillut PS3:lla noita aiempia osia ja olen tykännyt kovasti.


Hei joo, kollega siitä meuhkasi minulle kaksi kuukautta putkeen. Oli ainakin silloin vielä suhteellisen uusi peli ja päätin tuolloin vielä ootella että johonkin aleen tulee. Kiitos muistutuksesta, teen mental noten tästä nyt heti 😍
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Hei.

Ainoa peli mitä pelaan on Chrome-selaimessa. Aina kun yhteys on poikki, niin tulee se siitä ilmoittava sivu, ja sitä klikkaamalla pääsee pelaamaan peliä siihen asti kunnes yhteys on takaisin ONLINE. Elisan kiinteässä laajakaistassa tuota peliä joutaa pelaamaan kylläkin todella harvoin, viimeksi viime vuonna 😐 Kun oli DNA 4G käytössä kokoaikaisesti, niin joutui pelaamaan vähän säännöllisemmin... Mutta tähän peliin jää koukkuun, se on kuin lääke "boredomiin".Nyt ainoa tapa pelata sitä peliä, on irroittaa kaapelimodeemi verkosta.

Nyt soi Physika - The Key Of Life (Original Mix).
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
@hpguru tuttu ongelma eli itelläkin joskus ollut himo ajantappona pelailla tuota 😂 Koska itelle tullu ton kaipuu yleensä silloin kun kone tarvii nettiä (ison päivityksen lataus tjms), niin chrome://dino linkki sullekin vinkiksi, tuolla pääsee onlinessa pelaan dinoa 😍
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Aijaa, en tiennyt. No tuotahan piti heti kokeilla.

Elisan yhteydellä tosiaan aika harvoin joutuu pelaamaan moisia pelejä, kun netti toimii 24/7. DNA 4G:n kanssa oli usein netti alhaalla, mutta en tiedä mistä johtuu. Minulle sanottiin, että mobiilinettiä voi pätkäistä mikä tahansa asia, maston ja käyttöpaikan välillä. Onneksi ei ole enää kuin luurissa DNA 4G. Elisan 4G oli aikoinaan, se toimii ehkä hieman paremmin, mutta ei ollut sekään ongelmaton. Naapurilla oli Telian 4G ja se toimii kuulemma vaihtelevasti ja hidasteli välillä, mutta hänenkin hermoromahdukset ovat mennyttä kun sai sanottua irti, ja samalla käynnillä viereisessä Elisa-puljussa kytki modeemin ilmaiseen kaistaan.

Kaverini pelaa PS4-pelejä, niistä en osaa sanoa mitään.

Nyt soi Hard Driver - #NOSLEEP (Radio Edit).