Vastattu

Soitonesto, mistä tiedän että numeroni on estetty?

  • 18 September 2019
  • 7 kommenttia
  • 43818 katselukerrat

MInkälainen häytys/soittoääni tulee jos puhelinnumeroni on soiton vastaanottaja estänyt?
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Dj_God 19 September 2019, 11:42

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

7 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Hei.

Tuo on kyllä tuttua, kun kaverinani oli narsisti, niin hän esti todella usein ilman syytä. Välillä häntä ei ole saanut viikkoihin kiinni eikä pitänyt mitään yhteyttä. Hän esti minut, äitinsä, ja muutkin ihmiset. Narsistin kanssa pitää kummonikoida heidän ehdoilla. Kun viestin hänelle, tajusin kyllä olleeni estetty, koska hän ei edes vastannut niihin pitkään. Sitten soitin kyllä ja varmistin olevani estossa näin. Hänelle ei voinut soittaa. Ei tuuttauksia, vaan suoraan tuli "Linja varattu" ja puhelu katkesi. Vaikka kuinka rakastin tätä henkilöä, se oli kiitos hyvän näyttelyn häneltä, kunnes oikea persoona paljastui. Oli pakko vetää välit poikki. Kovia odotuksia minulta, ei kuitenkaan viitsi edes viestiä laittaa, kun ei halua keskustella kenellekään.

Odotin edes viestiä, että on elossa, jutellaan myöhemmin. Niin ei sitäkään.

Eli kun soitat ja tulee HETI linja varattu, niin olet estettynä.

Syynä voi olla se, että ärsytit häntä, hän ei halua olla tekemisissä kanssasi, tai perinteinen NARSISTI rajatilapersoonallisuus. Ota asia puheeksi, jos voit kasvotusten...

Narsistin kanssa puhuminen on kuin lasista haarukan tekeminen, eli ei onnistu millään asioiden aukaiseminen. He eivät tunne kultaista keskitietä, joten ratkaisun odottaminen turhaa. Siinä menee vain hermot ja aika hukkaan, nimimerkillä kokemusta on.

Elisa ei voi estoa purkaa. Eston voi ohittaa valitsemalla Salainen numero.

Minä vedin samalla mitalla takaisin elikkä estot ja yhteydenpito nolliin.

Sitä saa mitä tilaa!!! Vaikka olikin eräs diagnosoitu sairaus hänellä, niin jotain rajaa!!!

Nyt soi Ran-D & Crypsis - Inside Our Mind (Fantasy Island Anthem 2013) (Original Mix).
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
MInkälainen häytys/soittoääni tulee jos puhelinnumeroni on soiton vastaanottaja estänyt?
Aika hankala suorilta sanoa kun puhelinmallit toimii eri tavoin estojen kanssa. Osa antaa hälyyttää normaalisti, mutta estäjän puhelin ei pirise, osa katkaisee yhteyden heti puhelun saapuessa.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Yleensä tuo estolistalle päätyminen ilmenee soittajalla siten, että puhelin hälyyttää vain kerran, jonka jälkeen puhelu ohjautuu vastaajaan tai katkeaa, jos vastaajaa ei ole määritetty vastaanottajalla. Tätä voi myös testata lähettämällä tekstiviestin ko. henkilölle. Jos vastausta ei koskaan tule, olet todennäköisesti estolistalla. Estolista estää myös tekstiviestien saapumisen.

Estolistalle päätymisen takana ei välttämättä ole narsisti, kuten @hpguru tuossa jo osittain turhaan vuodatti. Kyseessä voi olla aivan täysin inhimillinen virhe. Esim. iäkkäämmät ihmiset voivat hienoa älypuhelintaan (tietämättömänä) räplätessään lisätä vahingossa jonkin numeron estolistalle, täysin tahattomasti. Tällainen tapaus on tullut itselläni vastaan ainakin kertaalleen.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Ei, kyllä siinä narsismista voi puhua heti.

Toki on sellaisia vanhuksia, jotka vahingossa painavat estonappulaa, samaan tapaan kun aikoinaan painettiin Samsungin peruspuhelimesta valepuheluita ja sitten soitettiin poliisille kun "tuntematon ihminen häiriköi jatkuvasti"... Minulla oli tuolloin sellainen puhelin, jossa valepuhelu oli helppo laittaa vahingossa. Poliisi sanoi tarkista ettet paina valepuhelua vahingossa. Tuo on taas systemaattista, että kaverisi pitää jatkuvasti estettynä, ja kommunikoi vain kun hänelle sopii... jos laittaa yhtäkkiä viestiä... saattaa olla että vastatut viestit ei mene eston takia perille... tai sitten vastaa 10 päivän päästä että oli muka kiireinen. Mutta noin saa tietää kun estetty Androidissa, tuuttaamisen sijaan tulee LINJA VARATTU. Narsistit tykkäävät estää, koska se antaa narsistille valtaa, joita he rakastavat. He tykkäävät siitä, että et koskaan tiedä mistä syystä. Toki kaikki estäjät eivät ole narsisteja, on niitä vahinkoestäjiä, ja sitten tarkoituksella estäviä esim. käytös. Narsistin ei tarvinnut olla tavattavissa, mutta minun oletti vastaavan vaikka sitten neljältä yöllä. Suuttui, jos en vastannut HETI, kun hänellä oli asiaa.

Onhan näitä ihmisiä joka junaan, onneksi osaltani takana.

Jos epäilee olevansa estettynä kaverin, mummon, tai jonkun puhelimessa niin kannattaisiko puhua asiasta kasvotusten?! Narsistin kanssa se jutteleminen on kovan työn takana, kun olet sitten joka paikassa estetty, mutta kirjeenkin voi lähettää tai soittaa tuntemattomalla.

Normaali, järkevä ihminen perustelee miksi on estänyt, ja sitä syytä tuskin Elisa-foorumilta saa tietoon. Eli kannattaa tosiaan olla yhteydessä siihen eston laittajaan.

Elisakaan ei voi näitä estoja purkaa, mutta on sinnekin kyllä joku soittanut? DNA:n vikapalvelun työntekijä sanoi kun kysyin mielenkiinnosta, että välillä on tehty vikariakin sinne, kun kaverin numeroon ei vain yhdistä ja oli juuri tuo "Linja varattu". Eli siellä oltiin pantu estolistalle.

Nyt soi Broken Element - Hollow (Radio Edit).
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
On toki ikävää jos joutuu narsistin kynsiin, mutta aloittaja ei pyytänyt minkään näköistä diagnoosia estäjästä vaan tavan tunnistaa esto, johon vastasit boldatulla tekstilläsi ensimmäisen avautumisen yhteydessä.

Pahoittelut offtopicista omalta osaltani.
Ei, kyllä siinä narsismista voi puhua heti.

Täältä saa näköjään ilmaiseksi diagnoosejakin, ompas monipuolinen yhteisö.

En tiennyt olevani narsisti kun tapanani on laittaa puhelinmyyjiä estoon puhelimessani.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5

Ei, kyllä siinä narsismista voi puhua heti.
Täältä saa näköjään ilmaiseksi diagnoosejakin, ompas monipuolinen yhteisö.

En tiennyt olevani narsisti kun tapanani on laittaa puhelinmyyjiä estoon puhelimessani.

Ei kaikki kuten kirjoitin, mutta osa estävistä, kun estetään tärkeitä ihmisiä. Siis miettikää tilannetta jossa kaverisi estää sinut ja äitinsä soittamasta hänelle, mistä muusta voi puhua?

Jotkut puhelimet vain tuuttaavat loputtomiin, mutta silloin voi verkkokin katkaista puhelun. DNA:n verkossa puhelin hälyttää maksimissaan minuutin ajan. Mutta Linja varattu se yleisin.