Vastattu

Elisa digiboksi ja viihdesovellus

  • 4 marraskuu 2020
  • 1 kommentti
  • 218 katselukerrat

Minulla Elisa hd digiboksi ja viihdesovellus. Hinta on 19,90 eur/kk.  Kahden vuoden sopimukseni päättyy tammikuussa 2021. Harkitsen sen irtisanomista. Miten tilanne muuttuu viaplayn yhdistymisen jälkeen? Tarvitsenko digiboksia? Mitä vastinetta saan maksamalleni hinnalle, jos en irtisano sopimusta. Koen, että maksu on liian korkea pelkästä digiboksista.

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Patomiäs 9 marraskuu 2020, 14:48

Moro @Seppo47 ja tervetuloa OmaYhteisöön! 🙂 Tuohon hintaanhan toki itsessään boksin ohella kuuluu myös tallennustila, sovellus, lisäkanavat jne eli pelkästä boksista tuota hintaa ei muodostu 🙂 Toki nyt kun sulla tulee toi määräaikaisuus päätökseen, niin yksi vaihtoehto on aina siinä kohtaa pistää kyselyä meillepäin sitten että mitkä on ajankohtaiset jatkotarjoukset jos määräaikaisuuden uusisi :) 

Katso alkuperäinen viesti

1 kommentti

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3

Moro @Seppo47 ja tervetuloa OmaYhteisöön! :) Tuohon hintaanhan toki itsessään boksin ohella kuuluu myös tallennustila, sovellus, lisäkanavat jne eli pelkästä boksista tuota hintaa ei muodostu :) Toki nyt kun sulla tulee toi määräaikaisuus päätökseen, niin yksi vaihtoehto on aina siinä kohtaa pistää kyselyä meillepäin sitten että mitkä on ajankohtaiset jatkotarjoukset jos määräaikaisuuden uusisi :) 

Osallistu keskusteluun