Ongelma meneillään olevan tallenteen katselemisessa

  • 7 February 2020
  • 4 kommenttia
  • 439 katselukerrat

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3

Minulla on muutaman viikon sisällä tapahtunut kahdesti seuraava asia:

 

Aloitan katselemaan Netgem N7700/N7800 digiboksilla jotain meneillään olevaa tallennetta ennen ohjelman päättymistä (esimerkiksi viime viikonlopun Putousta). Mainoskatkon kohdalla kelaan nuoli oikealle näppäimellä mainosten yli, mutta jostain syystä digiboksi hyppää tallenteen alkuun. Sen jälkeen ohjelman toisto jää jumittamaan ohjelman alkuun.

 

Hetken päästä koko tallenne poistuu digiboksista sekä kännykkäsovelluksesta ikäänkuin ohjelmaa ei olisi koskaan tallennettu. Jos menen ohjelmaoppaaseen, se näyttää että ohjelmaa ei tallenneta ja jos yritän laittaa sen uudestaan tallentumaan, mitään ei tapahdu.

 

Useamman tunnin kuluttua tallenne ilmestyy takaisin sekä digiboksin että kännykkäsovelluksen tallennusten listalle.

 

Viitsisittekö hieman tutkia tuota, koska näyttää aika selvältä että palvelimen(?) päässä on jokin ohjelmistovika, joka saa meneillään olevan tallennuksen häviämään tallennusten listalta, jos meneillään olevaa tallennusta katselee ja kelaa eteenpäin mainoskatkojen yli.

 

Aiheuttaa ainakin meillä kotikatsomossa harvinaisen suuren määrän ketutusta kun yrittää katsella jotain ohjelmaa ja se kesken katselun mystisesti katoaa palvelusta.


Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

4 kommenttia

Käyttäjätaso 2
Kunniamerkki +5

Tosi ikävän kuuloinen ongelma kieltämättä. Elisa Viihde -palvelussa oli 1.2.2020 juuri Putouksen aikoihin yleinen häiriö käynnissä muutaman tunnin ajan, joka on saattanut rikkoa tallenteita häiriön ajalta. Minkä muiden tallenteiden kohdalla olet havainnut tätä ongelmaa?

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3

Maanantain  3.2.2020 Salatut Elämät (MTV3) teki saman tempun. Kesken ohjelman katsomisen tallenne katosi sekä digiboksin valikosta että mobiilisovelluksesta.

 

Noin vartti ohjelman päättymisen jälkeen tallenne palasi takaisin tallennettujen ohjelmien listalle. Digiboksilla tallenteen pystyi katsomaan. Mobiilisovellus näytti, että tallenne on olemassa, mutta ei suostunut toistamaan sitä.

 

 

Käyttäjätaso 2
Kunniamerkki +5

Tarkistitko milloin tallenne sitten lopulta suostui mobiilisovelluksen kautta toimimaan vai antaako edelleen tuon ilmoituksen? Tuossa on todennäköisesti käynyt jokin virhetilanne tallentamisessa joka sitten aiheuttaa sen, että tallenne poistuu katseltavista kunnes saamme fiksaukset tehtyä ja palautettua tallenteen. Mutta ongelmaako ei ole siis ollut enää 3.2.2020 jälkeen ja tallentaminen on taas onnistunut normaalisti?

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3

Tarkistitko milloin tallenne sitten lopulta suostui mobiilisovelluksen kautta toimimaan vai antaako edelleen tuon ilmoituksen? 

Tallenne on näköjään mennyt jo roskakoriin ja joku on sen siivonnut, joten pääse enää kokeilemaan toimisiko mobiissa. (Mitään muuta meillä ei noin innokkaasti siivota...)

Alkuperäinen ongelma olis siis se, että aloitin katselemaan tallennetta kesken ohjelman nauhoituksen (Putous 1.2. ja Salatut Elämät 3.2.). Tuolloin ne tallenteet näkyivät digiboksin listalla, koska käynnistin tallenteen uusimpien tallenteiden listalta.

Kummallakin kerralla olin nuolinäppäimillä kelaamassa ohjelmaa mainostauon yli ja tämä nuolinäppäimen painaminen sai tallenteen hyppäämään tallenteen alkuun. Digiboksi siis aloitti toistamaan tallennetta aivan alusta eikä suostunut kelaamaan sitä eteenpäin. Joka kerta kun tallennetta yritti kelata, se pomppasi alkuun ja alkoi toistamaan sieltä.

Kun pysäytin tallennuksen, näin että tallennus oli vielä tallennettujen listalla. Näin jopa että se oli tallennettujen listalla mobiilissa. En kuitenkaan ehtinyt käynnistää sitä uudestaan, koska siinä silmieni edessä tallenne poistui listalta sekä digiboksissa että mobiilissa.

Putouksen osalta tallenne palasi listalle useampi tunti ohjelman päättymisen jälkeen. Salattujen Elämien osalta se palasi takasin näkyville noin 15 minuuttia ohjelman päättymisen jälkeen.

Kummallakin kerralla olin nuolinäppäimillä kelaamassa meneillään olevaa tallennetta (yksi napinpainallus siirtää sitä 5 minuuttia eteenpäin) kun se tallenne yhtäkkiä sekosi ja katosi kokonaan listalta.

Noiden kahden kerran jälkeen en ole ongelmaan törmännyt.