Kysymys

Onko tukiaseman eristäminen käytössä vai ei?

  • 8 November 2014
  • 4 kommenttia
  • 4038 katselukerrat

  • Keskustelija
  • 4 kommenttia
"Wifi-verkkosi määritykset estävät laitteita muodostamasta yhteyttä Chromecastiin. Voit ratkaista ongelman poistamalla tukiaseman eristämisen käytöstä" Mistä tiedän onko se käytössä? En päässyt kirjautumaan modeeminhallintaan sisään katsomaan asiaa, kun username -kohtaan ei hyväksynyt mitään tunnustanu.

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

4 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
SoMe kirjoitti:
"Wifi-verkkosi määritykset estävät laitteita muodostamasta yhteyttä Chromecastiin. Voit ratkaista ongelman poistamalla tukiaseman eristämisen käytöstä" Mistä tiedän onko se käytössä? En päässyt kirjautumaan http://192.168.10.1/login.cgi sisään katsomaan asiaa, kun username -kohtaan ei hyväksynyt mitään tunnustanu.
Tuosta hallintaosoitteesta päätellen modeemi lienee ZyXEL VMG 3326 , vai kuinka?

Jos noin , niin sen hallintatunnus on admin ja oletussalasana 1234 vanhemmilla softilla ja uusimmilla salasana on laitteen WLAN:in WPA-key..

Modeemiin on mahdollista määrittää neljä erillistä tukiasemaa , mutta tukiasemien eristämiselle ei ole ainakaan minulla mitään asetusta. Olisikohan niin, että se Chromecast ei ymmärrä tukiasemaa , jos SSID on piilotettu?
Kiitos vastauksesta! Kun ennen asentamista tsekkaan wifi - luettelosta niin siellä tuo SSID on mukana, vasta chromecastia asennettaessa siinä luettelossa se mun ei enää näykään. Ja juuri tuo modeemi mulla on ???? niin ei se varmaan ole silloin piilotettu? Periksi en kumminkaan anna vaan selvittely jatkuu! Aina sitä oppii näitä setviessä, en tiennyt että ton ssid:n voi piilottaakin.
Hei, kävin katsomassa, ei ollut piikotetttuna.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
En tunne tuota Chromecastia , mutta ehkä kannattaisi kokeilla modeemin WLAN:ssa erilaisia suojauksia , sillä kaikki päätelaitteet eivät tue kaikkia.