premium

  • 20 April 2020
  • 1 kommentti
  • 371 katselukerrat

Minulla on ollut viihde käytössä varmaan siitä lähtien kun se lanseerattiin markkinoille. Nämä viimeiset versiot ovat olleet käyttöliittymiltään todella hankalia. Kaukosäädin ei toimi vaan näkymä jää pyörimään ruudulle. Olen tehnyt asetuksista kaikki tarvittavat restoinnit ja katkaisen virran jne. Kävin siitä valittamassa myymälässä ja siellä luvattiin, että huoleni ovat ohi kun otat uuden Premiumin käyttöön.  Mikään ei muuttunut, paitsi tallennustilan määrä, josta en ole tähänkään saakka käyttänyt kuin murto-osan. Kaukosäädin ei tottele vaan esim forward komennolla se juoksee eteenpäin vaikka kuinka yrittää stopata. Kaukosäätimen piti myös toimia niin, että teeveen kaukoa ei tarvitse käyttää. Ei pidä paikkaansa!  Soitin teidän asiakaspalveluun, jossa murheeni olisi heti siirretty maksulliseen Omaguruun hävyttömällä minuuttihinnalla. Muutaman sydämellisen lauseeni jälkeen pääsin kuitenkin tekniseen tukeen, jossa oli ensimmäinen täyspäinen kaveri vastassa. Kävimme kaikki asetukset läpi, mutta syytä kaukosäätimen parituksen toimintaannei löytynyt. Hän oli vielä pahoillaan, koska kertoi, että ei ole itse koko premiumia aiemmin käyttänyt saati tutustunut. Hän lopulta epäili, olisiko kaukosäätimessä jokin vika ja lähetti maksutta toisen tilalle. Ei auttanut asiaa, vaan kaikki jatkui kuten ennekin. Olenko nyt ostanut samaa peetä uudessa paketissa mutta korkeampaan hintaan.? Viihde siis kotona toimii ontuen kuten ennenkin. Mobiililaitteilla Viihde toimii paremmin ja pakko välillä käyttääkin, kun tallennus ei tahdo muuten mennä päälle.


Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

1 kommentti

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki

Moikka @IMacInen 

Ikävä kuulla, että toimimattomuutta on ilmennyt :/ 
Sivulla https://elisa.fi/asiakaspalvelu/aihe/viihde/ohje/netgem-n7950/ on ohjeita vikatilanteita varten ja varsinkin muutamia vinkkejä kaukosäätimen linkittämiseen. 

Mutta voitaisiin pureutua ongelmaan paremmin niin laitatko meille Yksityisviestillä lisätietoja niin päästään katsomaan myös tarkemmin sopimusten puoli läpi. :)