Vastattu

Elisa Viihteen kanavat CNN ja BBC

  • 5 March 2017
  • 9 kommenttia
  • 1563 katselukerrat

Hei!
Tänä aamuna ei löytynyt Viihteen kanavalistasta BBC- ja CNN-kanavia. Ei auttanut modeemin ja Viihteen digiboxin sulkeminen pois päältäkään. Onko tämä pysyvä muutos vai joku vikatilanne. Johtaa meillä kyllä toisten teknisten ratkaisujen etsimiseen, jos muutos jää pysyväksi sillä niin tärkeitä nämä tietolähteet ovat.
Terveisin J.
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi sakarialanne 5 March 2017, 11:51

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

9 kommenttia

Käyttäjätaso 3
Näkyvät normaalisti ainakin minulla. Tuo satunnainen kanavien katoaminen näyttäisi olevan palstan keskustelujen perusteella viimeisimmän softapäivityksen "ominaisuus" (ei tosin minulla), joten kanavahaku voisi auttaa.
Jos käytössä on Netgem N7700 tai N7800 digiboksi, näkyvät kyseiset kanavat IPTV-kanavapaikoilta 535 ja 537 ja niiden ilmestymiseen ei vaikuta kanavahaku. Kanavahaku hakee vain DVB-verkon kanavapaikkoja.

Tuo satunnainen katoaminen liittynee siihen, että kanavapaikkojen oletusjärjestystä on käyttäjän toimesta muutettu ja tällöin ne jostain, vielä toistaiseksi tuntemattomasta syystä, saattavat joiltain käyttäjiltä mennä "kadoksiin". Tämä ei ole mitenkään CNN/BBC spesifistä, vaan saattaa koskettaa "ihan mitä tahansa siirreltyjä" kanavia.

Eli ehkä se kanavien uudelleenjärjestely haluamilleen kanavanumeroille kannattaa jättää tekemättä, kunnes tuon "katoamisen" syy on selvitetty ja korjattu.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Lisäyksenä vielä tuohon edelliseen vastaukseen, että palauttamalla tehdasasetukset digiboksille pitäisi noiden kadonneiden kanavien palautua listaan omille paikoilleen. Uudelleenjärjestelyä ei asetusten palautuksen jälkeen kannata uusiksi tehdä kuten tuossa ylemmässä viestissä jo mainittukin. 🙂
Hei!
Kiitos, mutta en ihan ymmärtänyt noita kryptisiä viestejä sitaatteineen. Selvittääkö joku siis teillä nyt näitä kanavien katoamisia vai tarkoitatteko, että olemme itse kadottaneet ao. Kanavat? Huomautan, että meillä kanavajärjestely on ollut käytössä jo vuosia, viime lauantaina (toissapäivänä) kanavat olivat käytössä ja seuraavana aamuna eivät enää löydy mistään. Jotain on tapahtunut tekniikalle tai softalle siinä välissä.
Mistä tehdasasetukset saa palautettua? En löytänyt N7700 maallisesta laitteesta reset-nappia. Ohjelmallisesti Menun kautta lisäasetuksiin mentäessä ei laite hyväksy PIN-koodeja vaan väittää niitä vääriksi.
Terveisin J
Mistä tehdasasetukset saa palautettua? En löytänyt N7700 maallisesta laitteesta reset-nappia.

Etupaneelin virtakytkimestä painat 5 kertaa peräkkäin nopeassa tahdissa niin laitteeseen palautuu tehdasasetukset.
Hei! Kiitos, nyt toimii, kanavat näkyvät taas ja uudet PIN-koodit vaihdettu. Terveisin J
Onko ongelman korjaaminen millään lailla edistynyt?
Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +1
Onko ongelman korjaaminen millään lailla edistynyt?

Ikävä kyllä kanavalistan muokkaamiseen liittyvä vikatilanne on edelleen päällä. Tekninen tukemme selvittää asiaa aktiivisesti.
"Tekninen tukemme selvittää asiaa aktiivisesti" ei ole enää kovin uskottava tarina