Elisa Viihteen Yle Areena -sovellus

  • 5 October 2018
  • 2 kommenttia
  • 2581 katselukerrat

  • Kommentaattori
  • 41 kommenttia
Miksei Elisa Viihteen Yle Areena -sovelluksessa voi kirjautua sisään omilla Yle Tunnuksilla? Ilman kirjautumistahan ei Areenassa voi käyttää esimerkiksi Suosikkeja tai Jatka katselua -toimintoa.

Lisäksi tämän mukaan Elisa Viihteen kautta ei Yle Areenassa voi katsella vain Areenassa lähetettäviä live-lähetyksiä eikä vahvasti suojattuja sisältöjä (esim. jotkin ulkomaiset sarjat): https://ohjeet.areena.yle.fi/hc/fi/articles/115002969389-Yle-Areena-Elisa-Viihde-palvelussa

Edellisessä asunnossani minulla oli DNA Hubi. Sen Yle Areena -sovelluksessa kaikki edellä mainittu onnistui mainiosta. Muuton myötä vaihdoin sitten Elisa Viihteeseen, ja yllätyin melkoisesti kun tämä kävi ilmi. Ei olisi tullut mieleenikään, että vuonna 2018 ei tuollaiset perusasiat Viihteessä onnistuisi. Muutenkin tuo Viihteen Areena-sovellus on huomattavasti ankeampi kuin DNA Hubin vastaava.

Miksi Elisa tarjoaa asiakkailleen näin oleellisesti huonompaa palvelua kuin DNA, ja milloin tämä puute ollaan korjaamassa?

P.s. En halua vastaukseksi mitään ympäripyöreää "valitettavasti ei tällä hetkellä tosiaan onnistu" tai "korjataan heti kuin mahdollista", vaan edes jotain konkretiaa, kiitos.

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

2 kommenttia

No nyt koitin katsoa Areena-sovelluksestanne klo 18 uutiset.

No, eihän sitä edes löytynyt koko palvelusta. Täytyy myös sanoa, että tuo karusellimainen selaussysteemi on kaikin puolin surkea. Ihan oikeasti, hommatkaa sinne toimistolle DNA TV ja verratkaa sitten omaa systeemiänne siihen. Ette voi olla huomaamatta eroa käytettävyydessä! Vai eikö se sitten vain kiinnosta?

Yritin sitten kuitenkin katsoa jonkun vanhemman uutislähetyksen, ilmeisesti aamupäivältä tms. Ei onnistunut sekään. Klikkasin sitä, jonka jälkeen ruutuun ilmestyi pyörimään latausanimaatio. Sitä katselin ehkä puolisen minuuttia, jonka jälkeen Viihde heitti minut takaisin siihen (umpisurkeaan) selausruutuun. Että näin.

Koitin sitten katsella jotain muuta. Menin kategoriaan Dokumentit -> Luonto. Hetken aikaa ruudussa pyöri latausanimaation, jonka jälkeen Viihde ilmoitti, ettei kyseisessä kategoriassa ole sisältöä.

Sammutin sovelluksen ja käynnistin sen uudelleen, jonka jälkeen sisältöä löytyi. Valitettavasti Viihde ei vain suostunut näyttämään yhdestäkään ohjelmasta kuvausta - eikä edes ohjelman nimeä! Todella epäkäytännöllistä selailla sisältöä, kun ohjelmista ei näy muuta tietoa kuin yksi still-kuva.

Olisiko mitenkään mahdollista panostaa sen verran, että tekisitte/tilaisitte kokonaan uuden ja paremman Yle Areena -sovelluksen? Voitte tosiaan katsoa vaikka sieltä DNA TV:n puolelta mallia jos tarve vaatii.
Käyttäjätaso 2
Moikka jsl!

Sekä Areenan Livet että suojatut sisällöt ovat toimineet kylläkin jo hyvän aikaa. Siinä mielessä hieman vanhentunutta tietoa tuolla Ylen sivuilla. 😕

Katselun jatkaminen siitä kohdasta, mihin on boksilla jäänyt, onnistuu kyllä Elisan omien bookmarkkien kautta, mutta toki se ei toimi yhteen muiden laitteiden kanssa eli bookmarkit on vain boksissa.

Kiitos palautteestasi, vien tämän eteenpäin niin tämä osataan ottaa huomioon palvelua kehittäessä. 🙂

-Iinuliini