Skip to main content

"ilmainen" Ruutu

  • 18 March 2019
  • 2 kommenttia
  • 3353 katselukerrat

Luinkohan mä väärin kun mainosti Ruutu ilmaista kahta viikkoa. otin. Vaan oli laskutettu kortilta vähän alle 10 e. Sekö se on ilmainen? Ruutuun ei näy saavan yhteyttä muuta kuin maksullisella puhelimella. En viitsi vaivautua. Kaikenlaista sitä on ilmaista joka ei kuitenkaan ole ilmainen. Vaikka mitäpä tää Elisalle kuuluu? Kirjautuminenkin oli työn ja tuskan takana kun ei meinannut hoksata miten saa kaukosäätimellä @.

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

2 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +26
Tässä tulee mieleen pari mahdollista skenaariota:

1) Ilmainen 14vrk kokeilu koskee uusia asiakkaita. Jos sinulla on ollut aiemmin Ruutu+ -tilaus, et ole enää uusi asiakas. Tällöin maksat täyden hinnan heti alusta alkaen.

2) Nelonen on tehnyt luottokortilta katevarauksen etukäteen. Jos irtisanot tilauksen 14vrk sisällä, tuo katevaraus poistuu. Jos taas jatkat tilausta, menee varaus veloitukseen.
Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki
Kaipa on joskus ollut ilmainen. En muista. Nää maksukanavat eivät kiinnosta ja niiden sisältö kehnoa ja myöskin niiden "ohjaus" kuten CMorella älyteeveen puolella aivan tolkuton ja uskomattoman työläs. Muut ei ole sen parempia. Kun ei muista onko ollut ennen ilmainen 14 vrk sen voi Ruutu ilmoittaa, että ette voi enää saada ilmaista. No jatkossa en asioi Ruudun enkä muittenkaan kanssa. CMoren ohjailu älyteeveellä on sellaista , että siitä pitäisi tehdä ilmoitus kidutuksesta.