Vastattu

Kotiboksi Bewan A2100N

  • 26 February 2014
  • 8 kommenttia
  • 6099 katselukerrat

Hei,Mulla jäi ylimääräiseks Bewanin A2100N (2 vuotta tuli täyteen ja vaihtu modeemi). Onko tätä mahdollista saada toimimaan muissa verkoissa kuin Elisan verkoissa? Onko jotain firmistä esim. millä saa myös wlanin asetukset vaihdettua? Voisin myydä eteenpäin, kun ei tarvetta tällä hetkellä tolle ole.
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Susutin 28 February 2014, 09:53

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

8 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Hei orriz,Modeemi kyllä toimii muissakin verkoissa. Asetuksia pääsee muuttamaan ainoastaan OmaElisan/OmaSaunalahden kautta.
Tarkennuksena, että osa asetuksista on paikallisahallinnassa.Oma Elisassa ovat nämä:Verkon nimi, Verkon salaus,Salasana ja WLAN-radiokanava. 
Juu nää tiedetään. Eli millään ilmeellä ei siis pääse vaihtaa wlanin nimee ja salausta, jos tätä käyttää vaikkapa toisen operaattorin verkossa?
Käyttäjätaso 4
Kyseisen modeemin firmwarea ei tosiaan ole mahdollista päivittää niin, että langattoman verkon asetukset toimisivat muualta kuin OmaElisan/ OmaSaunalahden etähallinnasta.
Moi, en ole ostamassa modemiasi kun itselläni takkuaa samanlainen mutta kiinnostaisi minkä ratkaisun teit?.  Kiitos etukäteen !!
Ratkaisu on ettei pysty.
Saman homman kans raapinu päätä tässä kun nykyiseen asuntoon kuuluu netti ja vanha elisan boxi käytössä. http://setuprouter.com/router/bewan/a2100n/dns.htm Tää näyttäis lupaavalta.
Jaa eipä vissiin pääse googlen kautta asetuksiin. Mut tuon pitäs parantaa ainakin turvallisuutta ja selaimen nopeutta.