Skip to main content

Leffa- ja kirjatoiveita

  • 10 April 2020
  • 1 kommentti
  • 459 katselukerrat

Elisa voisi oikeasti välittää asiakkaistaan ja suoda näitä ilmaisia elokuvia ja äänikirjoja sen pohjalta, mitä asiakkaat itse haluavat. Nämä elisan ehdottamat elokuvat  ovat jo niin nähtyjä. Porukka on katsellut ne jo aika päiviä sitten. Samoin kirjat. Kategoria kirjojen suhteen ei todellakaan kiinnosta. Mutta toisaalta eihän Elisa ole koskaan oikeasti kuunnellut asiakkaittensa mielipiteitä ja toiveita vaan suvereenisti ilmoitellut ja toiminut miten sen oman edun ja kukkaron kannalta on ollut parasta. 

Olen pettynyt monesti. 

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

1 kommentti

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +18

Moi @Hetkonen! Harmi kuulla, ettei näistä ilmaiseen katseluun avatuista sarjoista ja elokuvista löytynyt sinulle mieleistä katsottavaa. :confused: Ymmärtääkseni tällaiseen täysin vapaaseen katseluun ohjelmien asettaminen vaatii jonkin verran asioiden sopimista myös tekijäinoikeussyistä, joten ihan tuosta vaan ei mitään ilmaiseksi voida asettaa.

Eikös kaikki tällaiset tempaukset ole kuitenkin ihan positiivisia juttuja loppujen lopuksi. :blush: Uskon, että näistäkin sarjoista ja leffoista on paljon iloa moneen kotiin! 

Jos on kuitenkin vielä jotain missä voimme olla avuksi, voit laittaa meille tarkempia tietoja vaikkapa yksityisviestiä.