Skip to main content

Milloinkahan myös Elisa Viihde tavoittaisi nykyajan, ja edes 1080p, eli FHD-kuvanlaatu, tulisi käyttöön myös muille selaimille Windowsissa kuin vain Microsoft Edge?

  • 16 May 2020
  • 1 kommentti
  • 598 katselukerrat

Muun muassa Ruutu+, Dplay(+), Viaplay, SF Anytime ja C More ovat miltei iät ja ajat tarjoneet myös FHD-kuvanlaatua (1080p) verkkoselaimesta riippumatta, mukaan lukien uusimmilla Firefoxeilla, vaikka niissäkin käytetään DRM-käyttöoikeustekniikkaa. Sen sijaan Elisa Viihde ja Aitio vaativat 1080p -kuvanlaatua varten tiettävästi nimenomaan wanhemman EdgeHTML-ydintä käyttävän ‘legacy’ Microsoft Edgen käyttämistä Windowsilla – niin omien käytännön havaintojeni kuin Elisan julkaisemien teknisten vaatimustenkin pohjalta. Muilla selaimilla (kuten Firefox tai Chromeen pohjautuvat selaimet) Elisa Viihde ja Aitio tarjoavat todellakin vain umpisurkeaa 720p -kuvanlaatua. Tässäkin asiassa Elisan pitäisi siis viimeinkin ryhdistäytyä, sillä parasta aikaahan Microsoft on tuomassa perinteiselle Edgelle Chrome-pohjaisen seuraajan, ellei tietokoneelle erikseen määritellä (komentorivipohjaisesti) tiettyjä asetusarvoja, joilla korvaamisen voi toistaiseksi estää.

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

1 kommentti

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki

Moikka. 

Kiitoksia palautteesta. Kehitystyötä kyllä pyritään tekemään. Vein tästä vielä tietoa eteenpäin. :) Katsotaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan :)