Ruutu pätkii


Elisa Viihteen palveluun kuuluva Ruutu ei toimi vaan pätkii kokoajan langattomassaverkossa . Tietokoneella katsottaessa langattomanverkon ( sama verkko ) välityksellä tätä ilmiötä ei ole . Muutenkin on tullut ongelmia enemmän esim. Eurosport kanavassa jonka yhteys on ennen toiminut huomattavasti paremmin kun nykyisin .
Olen vaihdellut modemin kanavia ja yritellyt vaikka mitä , mutta huonolla menestyksellä joten olisikohan ongelma siellä lähetyspäässä ?

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

17 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Voidaan toki testata pätkiikö meillä joku tietty ohjelma ruudun kautta, voitko kertoa esimerkin? 🙂
Voi kyllä olla, että langaton yhteys aiheuttaa tuon. Oletko kokeillut verkkokaapelilla yhdistämistä?
Minulla on reititin aivan laiteen vieressä ja singnaalitaso näytää 100 % joten langattomassa yhteydessä ei pitäisi olla vikaa . Esim ruutupalvelusta katsottava sarja 24 ei jatku sen jälkeen kun tulee mainoskatko ja on aloitettava alusta . Sitte pikakelauksella tarpeeksi pitkälle ja kytättävä , että ennen seuraavaa mainoskatkoa ehtii ohittamaan sen pikakelauksella ettei taas joudu aloittamaan alusta . Tämä ei voi mitenkään johtua langattomanverkon ongelmasta . Yritin katsoa myös suomalaista Suojelijat sarjaa , mutta se eteni vain pätkissä ja lataili itseään jatkuvasti . Testasin sitä heti perään läppärillä samasta verkosta ( langattomasti ) ja se näkyi aivan moiteettomasti .
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Ok, joo kuitenkaan ei nyt täysin vois sitä verkkoakaan pois sulkea tässä tapauksessa. 🙂 Langattomassa yhteydessä on aina kiemuransa ja se, että se toimii tietokoneella moitteetta on vähän eri juttu 🙂
Ootko kokeillut, että toistuuko ongelma jos yhdistät verkkokaapelilla?
Onko muissa netin yli tulevissa palveluissa ongelmia (HD- kanavat, tallenteet)?

Ja jos haluat, että kokeillaan toistuuko meillä sama vika niin kerrotko tarkan jakson ja minuuttiajan jolloin pätkiminen tapahtuu.
En viitsi vedellä kaapelia koko huushollin läpi vaan valitsen mielummin toisen laiteen esim . Television (Smart-yhteydet ) , kännykän tai tietokoneen joilla ei ole näitä yhteysongelmia . Tallenteet pelaavat moitteettomasti ja HD- kanavissakaan ei esiinny suurempia vikoja ( katselen kuitenkin useimmat HD lähetykset kaapelin kautta ) Eurosportissa on joskus pieniä katkoja , mutta ne yleensä hoituvat kun tekee kanavanvihdon ja palaa sitten takaisin .
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Toki voit kokeilla nämä toimenpiteet:

1.Tarkista että digiboksi on suoraan verkkojohdolla (RJ45) kiinni modeemissa, modeemin porttia 4 tulee välttää, portit 1-3 ok. Langatonta yhteyttä voi toki käyttää jos verkkojohdon vetäminen ei ole mahdollista.
2.Sammuta digiboksi ja modeemi. Kytke modeemiin virrat, ja resetoi se painamalla "reset"-nappia 20 sekuntia. Katso että laite väläyttää valoja resetin merkiksi.
3.Kun nettiyhteys taas toimii, ota digiboksista virtapiuha irti, ja samalla kun kytket sen takaisin kiinni, pidä virtanappia pohjassa kunnes virtavalo alkaa vilkkua. Tämä pakottaa digiboksin hakemaan päivityksiä.
4.Kun kuva palautuu normaaliksi, paina digiboksin virtanappia nopeasti viisi kertaa peräkkäin palauttaaksesi sille tehdasasetukset (jos sinulla on valkoinen Pace-digiboksi, palauta sille tehdasasetukset valikon kautta).
5.Kokeile toimiiko nyt kunnolla.

Mutta jos vika on langattomassa verkossa niin sitten tuo ei oikein. 🙂
Tin kaikki nämä temput ja yhdistin digiboksin piuhalla modemiin . Testasin sitten ( piuha kiini ) Ruudulta sarjaa 24 ja ohjelmahan alkaa mainoksilla ja sen jälkeisej jakson pystyin katsomaan seuraavaan mainoskatkoon saakka , Mainoksien jälkeen loppui myös sarja joten tilanne oli sama piuhalla tai langattomaayhteyttä käyttäen . Katselen nyt päivitysten jälkeen taas langattomalla yhteydellä , mutta uusien kokemusten = Ongelmien testaaminen vie oman aikansa . Tämä teidän käyttämänne modemi ei taida enää olla sitä ns. viimistä huutoa joten tässä taitaa olla myös syy näihin langattomiin ongelmiin . Onko sinulla suositella jotain parempaa modemia tälläiseen puhelinlinjoja pitkin kulkevaan singnaalin käsittelyyn . Asun Lahdessa joten yhteyksien luulisi pelaavan kaupunkialueella sillä puhelinpiuhathan tulevat kuitenkin maahanasennetun kaapelin kautta .
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Lisäisitkö sen sun Viihteen asiakasnumeron profiiliisi sille varattuun kenttään (näkyy vain moderaattoreille sieltä), niin pääsen katsomaan vielä tarkemmin sitä sun modeemin puolta? 🙂 Jos on joku vanha purkki kyseessä niin se voi omalta osaltaan aiheuttaa ongelmia juurikin esim. Ruudun ja Netflixin toimivuuteen boksilla. Jos modeemillasi on laitetakuuta niin se voidaan sitten tarvittaessa sen puitteissa vaihtaa.
Modmina on A2100N ja digiboksina N7700-TC-4-D . Asiakasnumero liitetty profiiliin .
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +2
Evakonpoika, tilasin sulle uuden modeemin veloituksetta. Se lähtee huomenna postiin. Vaihda myös modeemin mukana tulevat piuhat uusiin samalla. 🙂 Toivotaan että ongelma ratkeaa tällä.
Olisikohan ongelma siinä Legacy 24 sarjassa, meillä tekee meinaan ihan samaa! Tai siis nämä viimeisimmät jaksot, ei käynnisty enää mainosten jälkeen. Ruutua ei olla muuten katsottu mutta muuten toimii kohtuullisesti (Netflix jumii silloin tällöin mutta se ei ole ohjelma kohtaista)
Olen katsellut Temptation Islandia Ruudusta ja ihan täsmälleen samat ongelmat kuin Evakonpoika tuossa yllä kuvailee! Eli nyt on kyllä ongelma siellä teidän päässä eikä meidän modeemeissa tai yhteyksissä!
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Ruutu ei pätki yhtään kun laitan HDMI-piuhan tietokone -> telkkari 🙂
En katso Ruutua tietokoneesta vaan Elisa Viihteestä
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Yllämainittujen ongelmien minä en katso Elisa Viihteestä. 😉
Ruutu pätkii vaikka se tulisi mitä kautta. Esim. Dna tv tai suoraan Ruutu palvelusta niin pätkii raivostuttavan paljon. Esim. yhden elokuvan aikana 15 kertaa kuva katkesi ja kertaa siirtyi noin 50 minuuttia taaksepäin. Suoraan Ruutu palvelusta katsottuna. Ei ole Elisan ominaisuus tämä.
Ruutu pätkii vaikka se tulisi mitä kautta.

Itse olen havainnut samaa. Ruutu+ tietokoneella (toinen on mac, toinen on pc) katsottuna on ruvennut pätkimään ja nykimään.

Muut palvelut, Viaplay, HBO ja Netflix + Elisa Viihde toimivat hienosti samalla koneella.
Alkoi jo eilen kahden liigapelin osalta kolmannessa erässä.