Tallentaminen Elisa Viihteen kautta on tosi näppärää - osallistu kyselyyn!


Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki
  • OmaYhteisön yhteisömanageri
  • 1996 kommenttia
Elisa Viihteestä löytyy lukuisia näppäriä ominaisuuksia mm. ohjelmien tallentamiseen ja katseluun.Jos ominaisuudet eivät ole jo tuttuja, niin voit tutustua käyttövinkkeihin tarkemmin täällä .

Mikä näistä Elisa Viihteen ominaisuuksista on suosikkisi?


Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

18 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Minä valkkaisin noi kaikki jos pystyisi 🆒
Tallennuksen katsominen kesken ohjelman (Netgem N7700 –digiboksi)Ja Mitsille, jos valkkaisit "joku muu" niin mikä se olisi?
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Kaikkien kanavien tallennusmahdollisuuden eli myös siis lisä- ja maksukanavien (kaikessa mahdottomuudessaan, mutta tässähän saikin itse valita) 😃
Käyttäjätaso 3
Suosikkiominaisuuteni on ajansiirto. Onneksi minulla on Netgem 7600 jossa se toimii. Catch up voisi olla suosikkiominaisuuteni mutta se taas ei toimi 7600:lla. Netflixiäkin voisi kokeilla mutta, niin, se 7600. Monikanavaäänetkin on ihan kiva olla, onneksi minulla ei ole Netgem 7700. Toisinaan ohjelman tallennus alusta alkaen kesken ohjelman katsomisen olisi ihan kiva, mutta minulla on vain 7600. Suosikkiominaisuuteni ei ole se että digiboksille pitää jonkun hämärän jumitustilanteen takia antaa lähes joka viikko ivo-bootti. Mutta minulla onkin vain se vanha 7600. Mutta onneksi tässä tosiaan on se ajansiirto joten täytyy vaan toivoa että tämä ei koskaan mene rikki.Oikeastaan suosikkiominaisuuteni Elisa Viihteessä OLISI se että olisi vain yksi Elisa Viihde eikä tällainen "sinulla on ajasiirto mutta ei Netflixiä" ja "sinulla on Netflix ja catch up mutta ei ajansiirtoa"-jako eri luokan asiakkaisiin...
Hajamieliselle sopii toi mobiili kun voi muistaa vasta töissä mitä tv:stä tulee.
Mun suosikki olisi, että tallenteisiin saisi taas ne tekstityksetkin!?

Livenäkin katsotuista ohjelmista on ihan ihme arpapeliä (digiboxin päivityksen, juu se musta netgem what ever, jälkeen) milloin tekstityksen OIKEASTI saa päälle/käyttöön.. ja tallenteista tippui kokonaan pois! 😕 Tarkoitan nyt siis suomenkielisiä ohjelmia, joihin vanhemmalla digiboxilla (en voi muistaa mikä, mutta yllä mainittu ajansiirto oli mahd. jos piti sen usb tikun boxin usb-portissa 😉 ) tallenteisiin tallentui myös ne tekstitys vaihtoehdot. Pystyi preppaamaan toista kotimaista tai katsomaan esim. Syke-sarjaa suomenkielisillä teksteillä, eikä tarvinnut pitää ääntä niin kovalla, että sarjan 'taustaäänet' häiritsee nukkumassa olevaa siippaa...kun itse koittaa kuulla vaan repliikit...
Järjetöntä ettei voi tallentaa kaikkia kanavia, ei edes Yle Femilla vapaasti katsottvissa olevia Ruotsin TVn ohjelmia. Millä tahansa digiboksilla se onnistuu, joten Elisa Viihde ei täysin korvaa vanhaa digiboxia !
Hyvä Erica !Jess. Olen samaa mieltä kanssasi , suomenkielisiin tallenteisiin teksti.Se olisi meille huonokuuloisille mainio asia.Luin tosta aikaisemmin kuinka elisa huomioi asiakkaiden toiveita ,eikun odottelemaan.
Tallentamiseen ja katseluun liittyvät parit kommentit:- Jos katsoo kesken tallennuksen ohjelmaa, niin se palkki joka kertoo ohjelman minuutit (missä minuuttikohdassa tallennetta olet) ei toimi. Näyttää vain etenemispalkin. Normaalia tallennetta katsoessa minuutit näkyy.- Tallenteisiin ei pääse kaukosäätimestä yhdellä painalluksella. Siispä valikko auki ja klik klik klik niin pääset kansioihin. Onnistuisikos tämän parantaminen?- Kun valitsee tallenteen katselun aikana lisätiedot (missä kerrotaan enemmän ohjelmasta) niin aiemmin sama kaukosäätimen nappi myös sulki infonäkymän. Nyt täytyy painaa toista (peruutus)nappia että pääsee pois.- Sama vika kuin ennenkin, mutta hieman pahempana: Kun tallenteen pysäyttää, ja sitten taas jatkaa katselua, niin parin sekunnin kuluttua kuva pätkäisee. Yleensä hyppää sitten suurinpiirtein siihen mihin katselu jäikin.- Tuntuu siltä, että tekstitykset laahaavat tallenteissa sellaisen 0,5-2 sekuntia jälkijunassa, varsinkin maikkarilla. Vai onko vain sattumaa? Mielestäni tätä ei ilmennyt vanhalla versiolla.
Se ainakin on näppärää että automaattitallennuksessa olevien sarjojen jaksojen tilalla on jotain ihan muuta kuin piti. Esim 26.4. mtv3 Kohde, kausi 4 jakso 10/22 näkyy tallenteissa ja on ohjelman kuvaus ja kaikki, mutta tallenne on jotain muuta. Koita tässä seurata jotain sarjoja jos vähän väliä pitää kaivaa kesken katkennut tai puuttuva jakso netistä.
Käyttäjätaso 3
mitäs palkintoja tästä kyselystä saa 😉

vastattu on
Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki
mitäs palkintoja tästä kyselystä saa 😉

vastattu on


[quote=Poro]Toisinaan ohjelman tallennus alusta alkaen kesken ohjelman katsomisen olisi ihan kiva, mutta minulla on vain 7600. Suosikkiominaisuuteni ei ole se että digiboksille pitää jonkun hämärän jumitustilanteen takia antaa lähes joka viikko ivo-bootti. Mutta minulla onkin vain se vanha 7600. Mutta onneksi tässä tosiaan on se ajansiirto joten täytyy vaan toivoa että tämä ei koskaan mene rikki./quote]Minulla on myös N7600 juuri ajansiirron vuoksi. Mutta kyllä siinäkin toimii tallennus alusta alkaen kesken ohjelman katsomisen mikä onkin hyvä toiminto. Ettei vaan sinullakin olisi ajansiirrossa ongelmana tallennusmedian täyttyminen systeemitiedostoista mikä aiheuttaa jumiutumista?
Käyttäjätaso 1
Tallentaminen mobiisovelluksella on todella näppärää 🆒 mutta taasen boxin ohjelmaopas on nykyään aivan hirveän kamala hirvitys sen muututtua horisontaaliseksi ja sen kautta tallentaminen ei todellakaan ole enää näppärää 😠.
Käyttäjätaso 1
Miksi tv-kanavan jota katsoo ääni häviää kun siirtyy esim. tallenteisiin tms. selaamaan. Tai siis pitääkö kääntää asia näppäräksi, että jos katsoo uutisia ja haluaa käydä katsomassa milloin oli se ja se tallennettu niin sinä aikana ei tarvitse kuunnella uutisia. Vai oletetaanko että tv katselu tavallaan aina päättyy kun siirtyy esim. selaamaan muuta. T Jari H
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +1
Moikka Hirvojar!Kyse on tuon osalta ominaisuudesta. 🙂 Logiikkaa voin itse arvella, mutta käytännössä siirryt silloin kokonaan uudelle sivulle joten uskoisin, että oletetaan tv:n katselun loppuvan siltä osin.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Kolme ensimmäistä!

Kysely olisi pitänyt olla monivalintamahdollisuudella, vaan kun ei ollut, niin...Siksi äänestin joku muu.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki
Miksi tv-kanavan jota katsoo ääni häviää kun siirtyy esim. tallenteisiin tms. selaamaan. Tai siis pitääkö kääntää asia näppäräksi, että jos katsoo uutisia ja haluaa käydä katsomassa milloin oli se ja se tallennettu niin sinä aikana ei tarvitse kuunnella uutisia. Vai oletetaanko että tv katselu tavallaan aina päättyy kun siirtyy esim. selaamaan muuta. T Jari HOlen samasta mutissut tuolla beta-ryhmässä, katsotaan tuottaako joskus tulosta.