Elisa Viihde: Nauhoitus loppu useasti kesken

  • 18 September 2020
  • 8 kommenttia
  • 860 katselukerrat

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki

Viime aikoina on tapahtunut jo useasti että nauhoitettu ohjelma loppuu kesken, esim. Caribean Life Free kanavalla https://elisaviihde.fi/tallenne/katso/22741723. Ilmeisesti nauhoitus alkaa liian aikaisiin ja loppuu sen takia kesken ohjelmaa. Tämä tekee Elisa Viihteestä miltei käyttökelvoton.


Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

8 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

Ohjelmatiedoissa on osalla kanavista ollut haasteita viime aikoina ja näitä on koitettu korjailla mahdollisimman hyvin. Olen pahoillani että tuossa ei ole vielä onnistuttu kuten toivottua olisi :( Tarkalleen en tiedä mikä tuolla oikein on taustalla rikki mutta jotian tuntuu nyt olevan vähän enemmän särki kun ei  vieläkään ohjelmatiedot toimi täysin kuten pitäis, sentään aukkoja ei enää ole ilmennyt

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki

Jaa … Panttilainaamo kahdessa hiljattaisessa jaksoissa oli sellainenkin bugi että tekstitys tuli ohjelman alussa n 10 min edelliseltä jaksolta. Siinä meni sormi suuhun kun on tottunut lukemaan tekstiä ja se ei täsmännyt mitenkään liikkuvaan kuvaan. Mutta se ongelma on näköjään korjaantunut uusimmissa jaksoissa.

 

Mitä tarkoitit muuten @Patomiäs kun mainitsit että “aukkoja ei ilmene”?

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki

Harmi kun ei ole enää Watson. Siinä kaikki nauhoitettiin ja silloin ei ollut väliä muuttuiko ojelmatiedot milloin sattui kun kaikki kuitenkin nauhoittui. Jepulis.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

Mitä tarkoitit muuten @Patomiäs kun mainitsit että “aukkoja ei ilmene”?

Viime viikolla EPG:ssä ilmeni kiusallisesti reikä esim Fast & Furious 8 leffan TV ensi-illan kohdalla, ei paljoa silloin nauhoiteltu...

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki

Niinkö. Itse otin viime viikolla naftaliinista vanha nauhoittava dna digiboxi käyttöön näitten elisa viihde ongelmien takia. hyvin toimii, ja jopa oikeasti hd laadulla eikä nykyinen pikselimössö.

Käyttäjätaso 1

Elisan tapauksessa kyseessä lienee sopimusrajoitukset säästöjen tai jonkun muun syyn takia. Teknisesti kaikki kanavat pystyisi katsomaan saumattomasti vaikka kuukauden taaksepäin. Se ei ole ollut ongelma ainakaan siitä lähtien kun digitaaliset lähetykset alkoivat. Tosin silloin netti oli vielä joko liian kallis tai hidas suoratoiston käyttämiseen.

On ehdotettu joustavampia tallennussääntöjä, jolloin käyttäjä voisi itse laittaa kanavan tallentumaan toistaiseksi, mutta mitään ei tapahdu, joten sekin lienee rajattu jostain syystä. Ehkäpä Elisan kannattaisi sitten aloittaa avoin keskustelu noista rajoituksista, jos ovat rahaa vailla. Laittakaa vaikka joku premium-tallennustila myytäväksi, jossa automaattinen jatkuva saumaton kanavan tallennus on mahdollista. Missään palvelussa ei olisi televisiokanavien automaattista takautuvaa katsomista, jos kyseessä olisi kohtuuton tekijänoikeuskorvauksien vaatimus kanavien taholta. Syy on jossain muualla Elisan tapauksessa.

 

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki

Hyvä business idea. Tehdään perus-nauhoituksesta huonosti ja satunnaisesti toimivaksi ja tarjotaan sitten premium hintaan vähän paremmin toimiva systeemi. Sitten tehdään jonkun ajan kuluttua premiumista vähän huonommin toimivaksi ja tarjotaan sen tilalle ultra premium palvelu jossa taas toimii nauhoitus vähäksi aikaa.

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki

Taas tapahtui leikkaus.

Tarkemmin katsottuna Elisan ohjelmaopas näyttää olevan sekaisin kuin seinäkello.

Elisa on nauhoittanut TV5:lla “Asunnon Metsästäjät” klo 06:35:

 

 

kun taas oikeasti sieltä on alkanut vasta 07:00 Rantalomaa Etsimässä: 

 

 

joka näkyy myös elisan nauhoituksessa missä se ohjelma alkaa n. 30 min nauhoituksen alkamisesta ja loppuu siten kesken koska jäljellä on vain 10 min nauhoitus: