Vastattu

Miksi sarjoissa näkyy aiempien versioiden tai tuotantokausien esittelykuvat ja roolitukset?

  • 5 April 2022
  • 6 kommenttia
  • 143 katselukerrat

Hei! Minusta on ärsyttävää - ja harhaanjohtavaakin (yhtäältä voi missata uuden version tai toisaalta pettyä, kun on luullut pääsevänsä katsomaan vanhaa versiota uudelleen - että Elisa Viihteessä käytetään vanhojen sarjojen tai aiempien tuotantokausien esittelykuvaa ja roolilistaa (esim. Kaikenkarvaiset ystäväni, Hiljainen todistaja, Casualty yms.), vaikka kyseessä olisikin jo uusi versio/tuotantokausi? 

 

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Keinotekoinen 7 April 2022, 09:08

Katso alkuperäinen viesti

6 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3

Moikka @palmgni ja tervetuloa OmaYhteisöön!

Hyvä kysymys, enpä kyllä tosiaan osaa tähän varmaksi sanoa. Joka tapauksessa, vien asiasta palautetta eteenpäin olisiko näihin saatavilla parannuksia 🙂

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki

Välillä kuvalla ja ohjelmalla, ainakin kuvauksen mukaan, ei ole muuta yhteistä kuin nimi. Pari ruutukaapausta mitkä satuin nopeasti löytämään, näin on useampiakin muistaakseni.

 

🤣

Käyttäjätaso 5

@yamaneko Nämä olivatkin ilmeisesti jo korjailtu, mitä kerkesin kurkkimaan. Laitettu noista kuitenkin palaute menemään, että tarkkuutta noihin. 😊

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki

Joo, heitin vain esimerkin moisista. Noista ko. on aikaa, näkee toisessa kuvakaappauksessa, että on otettu ennen tummaa teemaa Elisa Viihteessä, miltä vuodelta lie. Tai ainakin känny on vaihtunut. Ottanut talteen huvin vuoksi. :)

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki

Jari Tervo haastattelee -jaksojen esittelyyn tulee vääriä kuvia. FYI

 

Käyttäjätaso 5

@yamaneko Viety selvitykseen ja pyydetty korjausta tähän. 🧐

Osallistu keskusteluun