Vastattu

NHL suomenkielisellä selostuksella?

  • 10 September 2020
  • 5 kommenttia
  • 1282 katselukerrat

Mistähän kanavalta tulisi myös suomenkielinen selostaja NHL:ään, olen katsonut kanavia 735 ja 745, mutta siellä ei Mäkistä kuulu?

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi MiikaMoi 10 September 2020, 16:51

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

5 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +23

Mistähän kanavalta tulisi myös suomenkielinen selostaja NHL:ään, olen katsonut kanavia 735 ja 745, mutta siellä ei Mäkistä kuulu?

Ei se Mäkinenkään taida joka yönä jaksaa valvoa selostamossa.

Käyttäjätaso 5

Moi @aatos10 ja tervetuloa OmaYhteisöön! 😄 NHL:ää tosiaan pääsee seuraamaan V Sport paketin tilanneena kanavilta 735 ja 745. Pääsääntöisesti kotimaisella kielellä selostetut ottelut tulevat tuolta V Sport Jääkiekko -kanavalta 745. Studiotkin tulevat erikseen ilmoitetuissa otteluissa

Kaikissa NHL-otteluissa (runkosarja / playoff) ei ole suomenkielistä selostusta. Tällä viikolla suomenkielinen selostus (Antti Mäkinen) on sunnuntaina 13.9. ottelussa NY Islanders - Tampa Bay klo 22 (NHL-studio klo 21:30). Seuraava suomenkielinen selostus (Nuutti Vihtilä) on maanantain 14.9. ja tiistain 15.9. välisenä yönä ottelussa Vegas - Dallas klo 03. Muistaakseni aiemmin kaikki Stanley Cup-finaalit on selostettu suomeksi, varmaan myös tänäkin vuonna. Finaalit alkavat kun Konferenssifinaalit päättyvät ensi viikon aikana. Tiedot otteluiden selostuskielestä löytyvät Viaplayn ohjelmaoppaasta https://viaplay.fi/urheilu kunkin ottelun lisätiedoista.

No nythän tuo selvisi, kiitoksia.

Olihan se Antti siellä huudellut jo aiemminkin, mutta digiboxista pitää olla ääniraita-asetus “suomi” päällä, ei alkuperäinen ääni.