Ei toteuteta

Catch-up myös Netgemille

  • 1 syyskuu 2013
  • 14 kommenttia
  • 18503 katselukerrat

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Pacen boksille tuotiin catch-up toiminto askettäin.

https:///t5/Tiedotteet/Elisa-Viihteeseen-uusi-ominaisuus-Catch-up/m-p/303488#M5296

Minusta on vähän asiakkaiden eriarvoistamista , kun toimintoa ei samalla tuotu myös Netgemille. Saisitteko sen myös Netgemille? Ei kai se vaatisi kuin hiukan muutoksia Netgemin portaaliin.

14 kommenttia

Käyttäjätaso 1
Toivottavasti saataisiin.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Kannatan... vaikka tiedän sen olevan turhaa. :smileyangry:
Käyttäjätaso 6
Elisa Viihteen kehitystyö keskittyy uuteen Pace-digiboksiin. Elisa Viihdettä voi jatkossakin käyttää Viihteen palvelukuvauksen mukaisesti myös vanhemmalla Netgem-digiboksilla, mutta valitettavasti tätä uutta catch-up –ominaisuutta ei silloin voi käyttää.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
käyttäjä biz päiväyksellä ?06-09-2013 16:10Elisa Viihteen kehitystyö keskittyy uuteen Pace-digiboksiin. Elisa Viihdettä voi jatkossakin käyttää Viihteen palvelukuvauksen mukaisesti myös vanhemmalla Netgem-digiboksilla, mutta valitettavasti tätä uutta catch-up –ominaisuutta ei silloin voi käyttää.Mikä ihmeen kehitystyö? Minulla on ollut Pace yli kaksi vuotta ja sinä aikana se ei ole kehittynyt pätkääkään. Samanlainen kaatuileva matolaatikko  Pace on ollut koko pienen ikänsä. Mitähän jos tekisitte siitä edes yhtä toimivan kuin vanha Netgem , niin voisin harkita sen käyttöönottoa aktiivipalvelukseen 😞
Onhan tämä Catch-up ainakin yksi esimerkki.

Onhan sitä kehitystyötä tehty Paceen varmaankin paljon. Tuloksia on sitten vähemmän saatu aikaan. Olet lisäksi ilmeisesti unohtanut sen, millainen Pace oli alussa.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
käyttäjä antero päiväyksellä ?06-09-2013 16:26Onhan tämä Catch-up ainakin yksi esimerkki.Onhan sitä kehitystyötä tehty Paceen varmaankin paljon. Tuloksia on sitten vähemmän saatu aikaan. Olet lisäksi ilmeisesti unohtanut sen, millainen Pace oli alussa.

 

Eipäs nyt sekoiteta asioita. Catch-up on palvelinpään muutos , joka ei vaadi Paceen mitään uutta , joten ei se ole Pacen kehitystä vaan portaalin.

 

Eipä minulla nyt niin huono muisti ole ettenkö muistaisi miten se ensimmäinen asiakasrelease toimi. Siis huonosti ja huonosti toimii vielä uusimmallakin softalla. Boksi jumittaa ja ei toimi esim. YLE HD:n tekstitykset  jne......

 

Kyllä minä ajoittain käytän Paceakin varsinkin softapäivitysten jälkeen , kun minulla ne on sekä Netgem että Pace ja helppo verrata niitä.
Toimivathan ne Yle HD.n tekstitykset nyt sentään suorassa lähetyksessä ja tekstitykset toimiivat  tallenteissa MTV3 HD:llä, MTV3 HD.n tallenteetkin toimivat yleensä ilman buttia jne...
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4
käyttäjä antero 16 minuuttia sitten - viimeksi muokattu 15 minuuttia sitten Toimivathan ne Yle HD.n tekstitykset nyt sentään suorassa lähetyksessä

 

Ratkaiseva parannus, nauttikaamme siitä. Mutta siltikin haluaisin haluaisin katsoa tekstit HD-tallenteissa.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Joo mm. sitä tekstitystä on nyt yritetty korjata toista vuotta ja ei näytä hommasta tulevan mitään. Eikä se tosiaankaan ole ainoa asia mikä siinä Pacessa mättää. Sen saa kyllä aivan liian helposti jumiin ja buutata pitää tämän tästä ihan vain esimerkkeinä epävakaudesta. Ei Netgemille semmoista tarvitse tehdä.
Käyttäjätaso 4
Haluaa catch-upin ,mutta ei bootattavaa Pacea. Aivan kuin en halua muitakaan laitteita joita täytyy bootata usein tai edes silloin tällöin.

Laitteen perusvaatimus on että se on vakaa. Elisa alkaa pikkuhiljaa sahaamaan omaan jalkaan. Haetaan nostetta Pacelle Netgemin käyttäjien kustannuksella. Ei sillä että pärjätty on ilman catch-uppia ja ilmeisesti pärjätään jatkossakin, asiakaspalvelua se on tämäkin.
Käyttäjätaso 7
"Viihde ilman laajakaistaa"-liittymässä on keksitty paras tapa keskittyä Pacen kehittämiseen: mukaan ei laiteta Pacea, vaan Netgem!

Hyvä Ellu!

Keskittykää tällaiseen keskittymiseen!
Käyttäjätaso 5
Onko aikuisten oikeasti totta, että Pacen kehitystä edelleen jatketaan vaikka Elisa on tuonnut myyntiin Elisa Viihde Ilman Laajakaistaa palvelun lisäksi myös Elisa Viihde 10M Laajakaistalla palvelun jonka mukana tulee myös tuo Netgemin boksi? Ainakin 10M ADSL-yhteyden kanssa näyttää nykyisin saavan Viihteen tilattua joka tarkoittaa, että Netgem tulee sen mukana, porukoille ei ennen saanut kuin TuplaLaajakaistaa 10M ja nyt saa Viihteen 10M?

Samalla tavallahan Catch Up saadaan kirjastona näkyviin Netgemiin kuin uusi Lasten Suosikit, HBO ym. Miksi ei toteuteta?

EDIT: Tarkoitin itse tosiaan uutta Netgem N7700 boksia, enkä vanhaa N7600 boksia (suurempi kooltaan). Eli sekaannus aiheissa.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
käyttäjä Kingsize ?10-04-2014 14:42 - muokattu ?10-04-2014 14:42https:///t5/ideas/v2/ideapage/blog-id/Elisa/article-id/601/page/2 Onko aikuisten oikeasti totta, että Pacen kehitystä edelleen jatketaan vaikka Elisa on tuonnut myyntiin Elisa Viihde Ilman Laajakaistaa palvelun lisäksi myös Elisa Viihde 10M Laajakaistalla palvelun jonka mukana tulee myös tuo Netgemin boksi? Ainakin 10M ADSL-yhteyden kanssa näyttää nykyisin saavan Viihteen tilattua joka tarkoittaa, että Netgem tulee sen mukana, porukoille ei ennen saanut kuin TuplaLaajakaistaa 10M ja nyt saa Viihteen 10M?

Samalla tavallahan Catch Up saadaan kirjastona näkyviin Netgemiin kuin uusi Lasten Suosikit, HBO ym. Miksi ei toteuteta?

Tarkennetaan vielä, että tämä idea koski vanhempaa (harmaata) Netgem N7600 digiboksia. Uusi on tyypiltään N7700.
Käyttäjätaso 5
Kappas, perun puheeni. Tarkoitin luonnollisesti uutta Netgemin N7700 -boksia.

Osallistu keskusteluun