Tupla

Digiboksin toiminnallisuus ja Viihteestä vähän muutenkin

  • 17 marraskuu 2014
  • 1 kommentti
  • 3186 katselukerrat

Minkä hyvän ihmeen takia pitää vetää sekä nettikaapeli, että antennikaapeli digiboxiin? Kohta 2015 ja laitteita joilla pelkkä nettikaapeli tai pelkkä langaton riittää on pilvinpimein.

- Digiboxi itsessään lagittaa aivan tolkuttomasti ja käynnistys kestää noin 3 minuuttia. Jälleen kerran kohta 2015 ja laitteita joissa sama tai parempi toiminnallisuus ja käynnistyy sekunnissa.

- Kanavalistat. Tasan 1 tapa muokata kanavavalikkoa NÄYTÄ/OHITA/POISTA
Onhan se kiva jos haluat esim YLE TV 1 HD kanavaa käyttää etkä kanavapaikalla 1 olevaa YLE TV 1 kanavaa niin silloin sinun TV 1 näkyy kanavapaikalla 21 etkä voi muokata kanavien järjestystä. JÄLLEEN KOHTA 2015 eikö ******* löydy sellaista digiboxia jossa voit tehdä useita suosikkilistoja ja järjestää kanavat listalla haluamaasi järjestykseen.

Lisäksi vaikka otat esim kanavat 1-4 pois käytöstä koska haluat käyttää näiden kanavien HD versioita (taisin mainita että kohta 2015 joten kanavat pitäisikin olla HD kanavia) mutta jos menet ja painat säätimestä 1-4 niin kyllä vaan se normi kanavahan se sieltä pongahtaa esiin vaikka olet sen kanavalistaltasi poistanut.

Näihin kun saisi ratkaisun niin palvelun taso ainakin omalla kohdalla paranisi huomattavasti!

Eli:

TV kanavat näkyviin pelkällä nettiyhteydellä. Juu perustelu "mitä jos netti menee poikki niin sit ei näy telkkarikaan" on ihan ok. Antakaa asiakkaan ratkaista haluaako hän 1 kaapelin vai 2 kaapelia kulkemaan pitkin seiniä. (ja eihän sen netin pitäisi katketa eihän Elisa?)

Peruskanavien HD versiot pitää ehdottomasti näkyä kaikki ja niitä tulee pystytä myös tallentamaan.

Kanavalistoja pitää pystyä muokkaamaan niin, että asiakas saa kanavat haluamaansa järjestykseen ja tekemään useampia kanavavalikoita (Fav 1, Fav, 2 jne.)

Kanavalistalta poistetut kanavat eivät tulisi näkyä vaikka ko. kanavan numeron vahingossa tai tahallaan kapulasta näpyttelisikin.

Niin ja näin jälkiajatuksena. Varmasti johtuu siirtymävaiheesta, mutta tämä salasana/tunnushomma

1. OmaElisa 2.OmaSaunalahti 3.ElisaViihde 4.ElisaPalsta

Eikö oikeesti vois päästä 1 tunnuksella ja salasanalla joka paikkaan?

//Muokattu kategoriat uusia vastaaviksi. -Norris

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

1 kommentti

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
No huh, olipa siinä asiaa! Keskustelufoorumeilla ja Ideapajassakin homma pysyy helpoiten hanskassa, kun yhdesä ketjussa tai ideassa jutellaan vain yhdestä asiasta :)

Jatketaanpa siis keskustelua netin kautta tulevista peruskanavista täällä. Vaihtoehtoisista digibokseistakin löytyy jo idea, ja sen lisäksi Viihteen digibokist -labelin alta löytyy keskustelua runsaasti aina ominaisuuskohtaisesti! Kanavajärjestyksestäkin on puhuttu Ideapajassa jo pitkään (mm. täällä ja täällä) ja tunnusviidakosta käydään parhaillaan keskustelua Palstan puolella, kyse siis tosiaan siirtymäajasta :)

Merkkaan tämän idean nyt kokonaisuudessaan tuplaksi, mikäli kyse on kuitenkin unihiekan sumentamista silmistä ja tajunnasta, ja minulta on nyt mennyt joku kokonaisuudessaan uusi idea tästä nipusta ohi, kannattaa siitä hienosta ajatuksesta avata kokonaan oma ideansa. Näin sen kommentointi ja edistäminen myös Viihteen päättäjien suuntaan on helpompaa :)

Minulle voi myös aina laittaa yksityisviestiä, jos on kyse laajemmasta kivestä kengässä koskien toimintaani tai toimintaamme.