Elisa kirja - soittonopeuden säätäminen


Tällä hetkellä soittimenne kalpenee kilpailijoiden vastaaville. Olen ostanut ja kuunnellut audiblen kautta n. 400 äänikirjaa. Sieltä ei pahemmin löytynyt suomalaisia niin päätin kokeilla tätä teidän värkkiä.



Käyttö loppui kuitenkin heti alkuunsa, koska äänennopeutta ei voi säätää mistään. Kilpailevista palveluista voi säätää lukunopeuden jopa 3x normaalista. Tämä on äänikirjoja kuunnellessa aivan ehdoton ominaisuus, jota uskon useammankin ihmisen kaipaavan.



Korjatkaa tämä niin pääsen taas ostelemaan äänikirjoja!
Kuulostaisi kyllä hyvältä parannukselta! Peukku tälle. Mitä mieltä muut ovat?
Selvitellään tämän mahdollisuutta. Tosiaan vastaava ominaisuus löytyy monista muista palveluista. Ominaisuuden lisääminen kuitenkin vaatii isohkoja muutoksia Elisa Kirjan ohjelmaan itsessään alustavien tietojen mukaan, joten voi olla nopealla aikataululla ainakin epätodennäköistä.
Tämä ominaisuus on Kirja -sovellukseen tulossa muutaman kuukauden sisällä. 🙂
Onko tämän ominaisuuden aikataulusta mitään uutta tietoa?
Kokeilin joskus ja pätkimiseen tyssäsi se kokeilu. Ei vakuuta nämä yhteysnopeusluokitukset millään lailla. Pitäkää kirjanne, kunnes pidätte lupauksenne.
Kokeilin joskus ja pätkimiseen tyssäsi se kokeilu. Ei vakuuta nämä yhteysnopeusluokitukset millään lailla. Pitäkää kirjanne, kunnes pidätte lupauksenne.



Ei ihan avaudu, että miten yhteysnopeusluokitukset liittyvät äänikirjojen toistonopeuden asetukseen.
theCrow, valitettavasti vielä ei ole tietoa tarkemmasta ajankohdasta! 😕