Elisa Mobiilivarmenne ilmaiseksi


Miksette voisi laittaa Elisa mobiilivarmennetta ilmaiseksi niin kuin Sonera on tehnyt oman mobiilivarmenteensa kanssa?

Olisin halukas ottamaan tuon käyttöön, mutta 2 euroa kuukaudessa on liikaa varsinkin kun se käy vain muutamaan paikkaan jonne en edes kirjaudu kovin usein.
Itsellä oli myös useamman vuoden mobiilivarmenne "käytössä" niin kauan kuin oli ilmainen. Käytössä lainausmerkeissä koska käyttö jäi todella vähälle, lähinnä testeihin ja muutamaan kertaan kun ei ollut pankkitunnuksia mukana. Nykyään pankkitunnukset toimivat puhelimen kautta joten ns. aina mukana, eli mobiilivarmennukselle ei edes ole mitään tarvetta enään. Varsinkaan kun on maksullinen.
Hankin Elisa Mobiilivarmenteen Kampin Elisa Shopitista helmikuun lopulla 2011. Terveisiä vain sille pätevälle kaverille, joka oli siellä silloin töissä. DNA Kaupassa ei edes tiedetty, että heillä oli jo silloin vastaava SIM-kortti myynnissä.



Mobiilivarmenne käy lähes kaikkialla missä verkkopankkitunnuksetkin. Jos ei muuten, niin OP:n Tupas-tunnistautumisen kautta. Poikkeuksena on verkkopankkeihin tunnistautuminen, kuinkas muutenkaan.



Mobiilivarmenteen käyttö on kätevää. Käytän mobiilivarmennetta lähes päivittäin. Olen nytkin kirjautuneena Palstalle sen avulla.
Ideaa viety etiäppäin.
Toivetta on viety eteenpäin, mutta tällä hetkellä ei ole näkyvissä, että mobiilivarmenne muuttuisi maksuttomaksi. Aiemminhan varmenne oli maksuton, mutta nyt jatketaan nykyisen hinnaston mukaisesti.
DNA antaa ensimmäiset 12 kuukautta ilmaiseksi. Elisa 3 kuukautta.
Ja Telialta saa kertamaksulla ja jopa prepaidiin.
Miten saan mobiilivarmenteen toimimaan?
Tässä selvät ohjeet Mobiilivarmenteen käyttöön ottoon https://elisa.fi/varmenne/