Ratkaistu muuten

Elisa Palstan korjaus

  • 27 maaliskuu 2016
  • 2 kommenttia
  • 281 katselukerrat

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +2
En liene ainoa joka kokee palstan uudistuksen menneen niin sanotusti metsään. Joo, ulkoasu on hieno ja nykyaikainen mutta se ei valitettavasti pelasta, jos sisältö ei löydy.

Suurin ongelma vanhaan palstaan verrattuna on se, että keskusteluja ei enää näe automaattisesti vaan ne pitää käydä etsimässä kustakin kategoriasta erikseen. Jokaisen sivun reunassa on kuitenkin ns. viimeisimmät keskustelut mutta niistä vain kolme kappaletta (!!) on näkyvissä.

Etusivulle on nostettu aiheet Suositut, Kysymykset ja Ratkaistut joista ensimmäinen ei palvele juuri ketään ellei sitten halua olla suuna päänä jokaisessa keskustelussa mukana.
Kysymykset - aihe on ehkä hyvä, en tiedä vielä, mutta voi, siinäkin listassa on vain muutama ketju näkyvissä. Onko tämä designerin ajatus pitää listat samanmittaisina vai eikö käyttäjät osaa valita oikeaa viestityyppiä, mene ja tiedä.
Ratkaistut aiheet on hyvä.

Korjausehdotu(s|kset):

1. Viimeisimmät keskustelut listan pidentäminen niin, että siinä näkyy selkeästi enemmän ketjuja.

2. Ellei edellinen ole mahdollista niin, typerään hampurilaisvalikkoon linkki lisänäkymään jossa voi valita näkyvyyden uusiin viesteihin kategorian, päiväyksen tms. mukaan

3. Ellei edellinen ole mahdollista toteuttaa niin sitten palstan hakulomake modataan niin, että sen avulla voidaan hakea nuo uusimmat viestit. Tällöin hakulomakkeella tulee olla myös hakuparametri jolla voidaan valita haketaanko ratkaistuja vai ratkaisemattomia ketjuja. Luonnollisesti hakulomakkeella tulee olla mahdollista hakea viestejä päivämäärän, kirjoittajan, alueen, keskustelun tyypin sekä tunnisteen perusteella ja kaikki ne muut tässä mainitsematta jääneet hakukohteet, loogisia operaattoreita (ja, tai, ei) unohtamatta.

2 kommenttia

Käyttäjätaso 3
Kiitos palautteestasi perheellinen! Tässä ei tosiaan vielä olla turhan pitkään uutta Palstaa ehditty tutkia, joten katsotaan, katsotaan 🙂
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki
Haun osalta meillä on tulossa päivityksiä loppuvuodesta, sen osalta siis muutin Idean tilaksi "Tulossa".

Etusivulla listat ovat samanmittaiset juurikin siksi, että näkymät ovat samankokoisia 🙂

Osallistu keskusteluun