Elisa Viihde Premium - kaukosäädin

Tuote: Elisa Viihde

Hei,

Ollut nyt Elisa viihde premium käytössä muutaman päivän ja tähän asti täyttänyt kaikki palvelulle asetetut odotukset. Erityisesti olen pitänyt TV:n ja "digiboxin" yhdistämisominaisuudesta. Yksi asia minkä toivoisin laitettavan työn alle on, että olisi mahdollisuus valita ohjataanko äänenvoimakkuuspainikkeella tämän "digiboxin" vai TV:n äänen voimakkuutta. Uskon, että en ole ainoa, jolla on vahvistin ja/tai kotiteatteri kytkettynä TV:n komponenttiliitäntään ja mikäli TV:n äänenvoimakkuutta säädetään, säätyy silloin TV:seen integroitujen kaiuttimien äänenvoimakkuus, ei kotiteatterin. Eli nyt joka tapauksessa tarvitsen kaksi kaukosäädintä, toisen kanavasurffailuun ja toisen äänenvoimakkuuden aäätämiseen. Onko muita kohtalotoveteita?

 

Heikki

Eihän tuo hassumpi idea ole ollenkaan. Jään hieman miettimään vaan teknisen toteutuksen puolta, mutta sen jätän viisaammille. Voin tätä ideaa laittaa eteenpäin jos täältä Yhteisöstä löytyy tarpeeksi noita ns. kohtalontovereita :smile: 


Hmmmm…

Onhan noita monitoimisäätimiä markkinoilla ollut jo vuosikausia. Itselläni on 35€ Logitech , jolla voi ohjata neljää laitetta samanaikaisesti ja sen äänensäädönkin se osaa oman valinnan mukaan.