Pidetään mielessä

Elisa Viihde Premium tekstin syöttöön parannus?

  • 16 huhtikuu 2020
  • 6 kommenttia
  • 1209 katselukerrat

Käyttäjätaso 1

Moro taas, tuossa kun haeskelin ohjelmia Viihde Premiumin hakunäppäimellä, tuli mieleen, että näppäimistön voisi pienellä koodimuutoksella tehdä nopeammaksi liikkumista muuttamalla.

Tällä hetkellä näppäimistön reunat ovat kiinteät, eikä niistä voi siirtyä helposti yhdestä reunasta toiselle. Käyttö nopeutuisi, jos esim F näppäimen kohdalla siirryttäessä oikealle kursori hyppäisiki A näppäimeen, ja sama toisin päin. Tällä hetkellä F:stä A:han vaatii 5 painallusta vasemmalle, kun se voisi olla vain yksi painallus oikealle. Sama voisi olla ylä-ala siirtymässä, eli esim B:stä Ö:hön vaatii nyt 6 painallusta alaspäin, kun se voisi olla 1 painallus ylöspäin.

 


6 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +1

Niin pieni juttu, mutta kuitenkin niin kovasti käyttöä helpottava! Itseltäni ehdottomasti peukkua tälle. :thumbsup: Mitäpäs muut OmaYhteisön jäsenet tuumaa asiasta? :thinking:

Käyttäjätaso 3

Myös kaikkien sovellusten/toimintojen näppäimistöt mihin tarvitsee syöttää jotakin voisi yhtenäistää, eli kaikissa olisi käytettävissä qwerty-ominaisuudet noiden tekstarityyppisten suppeiden näppäimistöjen sijaan, mitä on käytössä esim. Ruudun sisäänkirjaantumisessa. :confused:

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3

Osassa noita sovelluksia taitaa tulla toi näppäimistö ihan ohjelmakirjaston sovelluksen kehittäjän puolelta, mutta yhtenäistämistä kyllä itsekin kaipaisin noihin. Tekniikan puolelta tuli muuten aloitukseen jo kuittaus että pohtivat vaihtoehtoja, tällä hetkellä sivulle siirtymä on haluttu käyttää hakutuloksiin pääsyyn mahdollisimman helposti eli siihen tarvitsisi sitten jotain keksiä tilalle

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki

Vertailun vuoksi: Esimerkiksi haettaessa sisältöä Netflixissä, Youtubessa tai Viaplayssä, ei näppäimistössä voi siirtyä reunasta toiselle puolelle.

Käyttäjätaso 3

Osassa noita sovelluksia taitaa tulla toi näppäimistö ihan ohjelmakirjaston sovelluksen kehittäjän puolelta, mutta yhtenäistämistä kyllä itsekin kaipaisin noihin.

Eikös varsinainen sovellustilaus kehittäjälle Elisan Viihde-boksin sovelluksesta ole kuitenkin lähtöisin Elisalta, joten toiveena voisi kai esittää tietyntyyppistä näppäimistöasettelua kehittäjän suuntaan? 

 

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki

Sovellukset saattavat olla yhteiset tai ainakin yhtenäiset monen muunkin alustan ja toimijan kanssa. 

Osallistu keskusteluun