Pidetään mielessä

Elisa Viihde -selainversiossa (miksei myös mobiilissa) mahdollista merkitä tallenteita katsotuksi

  • 11 tammikuu 2016
  • 4 kommenttia
  • 365 katselukerrat

Käyttäjätaso 1
Eli tämmönen perus sähköposti- tai yksityisviesti ominaisuus: mahdollisuus merkitä tallenteita katsotuiksi ilman varsinaista katsomista. Useampikin varmaan tallentaa talteen esim. lapsille ohjelmia/elokuvia, jotka kuitenkin katsotaan "livenä" ja saattaa olla pitkäänkin "ei katsottu" -tila päällä tallenteissa.

Itseä ainakin hirveesti häiritsee, jos näkyy "ei katsottu" listalla, varsinkin jos välissä on semmoisia jaksoja, jotka on katsonut tallenteena. Ei kumminkaan jaksais alkaa yksitellen laittaa ohjelmia pyörimään, että ne merkkantuis katsotuiksi, joten tälle ominaisuudelle olisi käyttöä. Tietenkään tämä ei ole tilanne kaikilla, mutta ei tästä ominaisuudesta haittaakaan olisi.

4 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Ihan kätevä ominaisuus, viedään eteenpäin ja katsotaan josko tällaista voisi toteuttaa 🙂
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Käyttäjätaso 3
Pyydetty tätä edistettäväksi 🙂
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki
Tähän liittyen olisi myös joskus kätevää pystyä palauttamaan katsomaton merkintä. Joskus tullut klikkailtua käyntiin väärä tallenne sekä esim. kesäaika murheiden takia joutunut aukomaan tallenteita jolloin ne merkkaantuvat heti katsotuiksi.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Tämä on kehityslistalla, mutta ei tässä vaiheessa vielä tarkempaa tietoa missä vaiheessa on tulossa oikeasti. Voi kestää tovikin joten sen takia asia on merkattu nyt "pidetään mielessä" .

Osallistu keskusteluun