Ei toteuteta

Elisa viihteen boxin ohjaaminen puhelinapplikaatiosta

  • 3 toukokuu 2019
  • 3 kommenttia
  • 1530 katselukerrat

Käyttäjätaso 1
olisko mahdollista lisätä puhelinsovellukseen mahdollisuus käyttää puhelinta boxin "kaukosäätimenä". Tämä tulisi parhaiten hyödyksi hakujen käytössä (suoraan qwerty-näppikseltä hakusana), mutta samalla saisi myös "taustavalaistun" kaukosäätimen.
Nykyinen boxin musta kake on varsinkin pimennetyssä leffahuoneessa varsin ikävä käyttää, ja tekstareiden kirjoittamisesta numeronapeilla on niin kauan aikaa ettei enää ulkoa muista kirjainten paikkoja 🙂

3 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Muistaakseni vastaavaa on joskus kyselty mutta ainakaan silloin se ei tainnut teknisesti oikein taipua 🤔 Mutta kieltämättä tuolle olisi käyttöä monessa muussakin tilanteessa, plus ei tarvitsisi aina koluta sohvan alta ja muualta että mihin kaukosäädin jälleen kadonnut 😅 Mitä muut aiheesta mieltä? 🙂 Olisiko tämä sitten hyvä olla omana sovelluksenaan vai esimerkiksi osana Elisa Viihteen sovellusta (jos tämä on mahdollista lähteä ylipäätään toteuttamaan)?
Olisiko tämä sitten hyvä olla omana sovelluksenaan vai esimerkiksi osana Elisa Viihteen sovellusta (jos tämä on mahdollista lähteä ylipäätään toteuttamaan)?

Hyvä idea tällainen "kaukosäädin -sovellus". Netgem N7600 aikana tuli käytettyä puhelimessa erillistä kaukosäädinsovellusta, kun sattui olemaan puhelin, jossa oli IR-lähetin, joka taitaa tänä päivänä olla aika harvinaisuus.

Itse suosisin erillistä kaukosäädin-sovellusta Viihde-sovellukseen integroinnin sijaan.

Puheohjaus luurin kautta voisi myös olla mielenkiintoinen mahdollisuus ja käyttömukavuus "naputtelua" parempi, ainakin joissain tilanteissa.
Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki
Tätä ideaa oli viety eteenpäin, mutta valitettavasti ei ainakaan tämän hetkisen tiedon mukaan ole ottanut tuulta purjeisiin, eli näillä näkymin tuollaista kaukosäädin- sovellusta ole meille tulossa. 🙁

Osallistu keskusteluun