Ei toteuteta

Elisan kaapeliin kanssa Suomalaisille Suomi-Areena-tv kesäisin kuten Dna:lla on

  • 6 tammikuu 2020
  • 5 kommenttia
  • 603 katselukerrat

Käyttäjätaso 2
  • Aktiivinen keskustelija
  • 87 kommenttia

Elisa:

 

Elisan kaapeliin kanssa Suomalaisille Suomi-Areena-tv kesäisin kuten  Dna:lla on.

linkki: https://suomiareena.fi

Elisa jos Suomalainen kaapelikin meinaa vielä olevinaan olla, kannattaisi laittaa jo Suomi Areenatv kaapeli verkkoon tänä vuonna 2020 jollekin, kanavalle. kun sen tarjoaa dna:kin.

elisa:

( kaivinkone katkaisi elisan kuituyhteydet :

elisan tietoliikenneyhteyksiä pitkään kiusannut vika johtuu kuitukaapelin katkeamisesta lohjalla. vikaa korjataan parhaillaan, mutta yhteyksien palaaminen voi kestää useita tunteja. myös saunalahti käyttää elisan verkkoa.

kotimaa26.11.2014 klo 18.19päivitetty 26.11.2014 klo 18.35

teleoperaattori elisan tietoliikenneyhteydet( ruotsin ) suuntaan ovat poikki kuitukaapelin katkettua lohjalla.

saa kuvan että käytätte ruotsalaisten puolelta olevaa kaapelia ettekä suomalaista, taidatte tätä seikkaa vasten ette ole / voi olla suomalainen elisa firma?.

 

kaapeli katkesi maankaivuutöiden yhteydessä iltapäivällä noin kello 15.35.

 

– kuitu on ilmeisesti kauhaistu vahingossa poikki ja sitä ollaan nyt sitten korjaamassa, kertoo elisan palveluhallintajohtaja lasse huttunen.

 

vikapaikka on jo löydetty ja paikalla on korjaajia. lisäksi elisa etsii ja rakentaa parhaillaan lisäkapasiteettia yhteyksien parantamiseksi.

 

lasse huttusen arvion mukaan kaapelin korjaaminen kestää useita tunteja kaapelin suuruudesta riippuen.

 

– sehän riippuu siitä, kuinka paljon siinä yhdessä kaapelikaivannossa sitä tavaraa kulkee. tyypillisesti tällaiset kuitukorjaukset kestävät kolmesta kuuteen tuntia.

 

tarkkaa korjausaikataulua lasse huttunen ei uskalla vieläkään sanoa, mutta vielä tämän päivän puolella vika pitäisi saada korjattua. hän kehottaa varautumaan useiden tuntien korjausurakkaan ).

jos olette suomalainen kaapeli tarjoatte tänä vuonna 2020 myös suomiareenatv, kuten dna:kin.

omallaan: 

SuomiAreena HD 265

5 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3

Saattaa toki olla että DNA pitää yksinoikeudella noi lähetykset itsellään, kuitenkin tuon tapahtuman pääyhteistyökumppani. Mutta ainakin mitä tarkistin niin MTV:n kautta tuo on ollut tarjolla eli sitä kautta ainakin pitäisi meilläkin näkyä :thinking: Mitäs mieltä muut, olisiko hyvä lisä valikoimiin jos onnistuisi? :) 

Käyttäjätaso 2

elisa

 

tehän olette suomalainen kaapelin tarjoaja sitä seikkaa vasten myös teidän kaapelissa sen suomi areenan kuuluu näkyä kesäisin, kun sen tarjoaa dna lisäksi digita maanpäällinen antenniverkko omalla kanava-paikallaan ja teliakin omallaan kesäisin sen viikon. miksi ette tarjoa?,

ei se yksinoikeus dna ole kun digita tarjoaa mm kanavan paikallaan sen kesäisin antennissa 29  ja dna kaapeli sen 265. 

ja tekin tarjotte toisinaan viikonloppu hömppää joltain kaapelitehtaalta, tarjotkaa myös tämä asiapohjainen keskustelumainen kanava omassa verkossanne kesäisin, ja tehkää sitten kanssa sopimukset kuntoon ja sassiin kun olette mm: miten elisa on valittu palveluntuottajaksi?

Elisa voitti tarjouskilpailun. voittanut kilpailunkin luulisi olevan rahkeita teillä myös organisoida suomiareenatv kanava kuten muutkin sen tarjoaa. 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5

Saattaa toki olla että DNA pitää yksinoikeudella noi lähetykset itsellään, kuitenkin tuon tapahtuman pääyhteistyökumppani. Mutta ainakin mitä tarkistin niin MTV:n kautta tuo on ollut tarjolla eli sitä kautta ainakin pitäisi meilläkin näkyä :thinking: Mitäs mieltä muut, olisiko hyvä lisä valikoimiin jos onnistuisi? :) 


Joo, ei jatkoon, riittää MTV,n tarjonta.

Muutenki  noita “asiaohjelmia” tulee ovista ja ikkunoista ihan riittämiin.

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki

Hiljaista oli kannatus, joten ei toteuteta tällä erää. :no_mouth:

Käyttäjätaso 2

elisan jaakob

elisaa käynkin sääliksi, ei paranna palvelujaan asiakkailleen.

ei tarvitsisi sitten näytellä naurettavaa la-su välistä tubecon juttujakaan jatkossa elisan, koska on vielä ala arvoisempaa hömppää kuin keskustelu ohjelmat viikon ajalta.

 

että tehkää, elisa tekisi oikein tänä vuonna 2020 ja jatkossa että jättää myös naurettavan tubecon hömpän vain nettiin pyörimään, ei valitse mm ktv kanavaa enää sille tv:stä kuin elisan viihde boksilaisillekkaan. niin elisa on tasoissa 50 & 50 %sti suomi areenansa kanssa. kun on suomalainen kaapeli niin älkää tarjotko sitten naurettavaa tubeconiakaan. enää?.ei silläkään hömpällä mitään kannatusta  ole.

Osallistu keskusteluun