Elisaviihde boksiin dvd/blu-ray asema


Olisi eri kätevä jos boksissa olisi cd-asema*. saisi lisä matskua kun katsoo elokuvia, ja samalla ehdottaisi jatko osia elisa viihde vuokraamosta. Vink.. ja samalla elisa saisi tietoon mitä ihmiset oikeasti katsovat kotona. ei noita nykyisiä tarjontaa voi sanoa että alkaisin niitä vuokrailemaan yli 1euron.
En tiedä, olisiko tuolle riittävästi kysyntää. Tällaisen laitteen kehittäminen ei ole ihan halpaa hommaa (ellei jostain löydy helposti kustomoitava versio valmiiksi). Toisekseen, lähes jokaisesta kodista löytyy tänä päivänä jonkinlainen laite, joka osaa toistaa DVD- ja/tai Blu-Ray -levyjä. Jos ei ole, sellaisen saa kaupasta (alk. 60€/kpl).



Esimerkkiä listana:

- Playstation 2 & Xbox 360 (DVD)

- Playstation 3, Playstation 4 ja Xbox One (DVD & BD)

- DVD -soitin

- Blu-Ray -soitin (toistaa myös kaikki DVD:t)



Lisäksi Viihteessä on jo vakiona Netflixiä, HBO Nordicia, videovuokraamoa ja lisämaksusta leffakanavia jokaiselle.
Entäs jos elisaviihde olisikin saatavana sovelluksena olemassaoleviin smart-tv vehkeisiin? Sitä kautta olisi helppo valita tallennuksetmja katsoa tallenteita.

Minäkään en oikein tykkää kun on taas yksi lisälaatikko olkkariin.
Entäs jos elisaviihde olisikin saatavana sovelluksena olemassaoleviin smart-tv vehkeisiin?

Telkkarissa oleva sovellus ei toisi DVD/BD-tukea, mutta esim. konsolilla toimiva sovellus naulaisi tuonkin vaatimuksen. Enpä yhtään ihmettelisi, jos PS3/PS4:lle tulisi oma Elisa Viihde -sovelluksensa. Sen verran PlayStation-maa Suomi on.
Monessa BD-soittimen ja tv-virittimen/kiintolevyn sisältävässä laitteessa on jo smart-tv ominaisuuksia olemassa, joten sitä ajoin takaa...
Melkein voisin jo sanoa ettei tätä tulla toteuttamaan, mutta seuraillaan saako idea paljon kannatusta ja viedään sitä sitten eteenpäin. 🙂