Toteutettu

Fox HD

  • 19 elokuu 2013
  • 41 kommenttia
  • 36585 katselukerrat

Käyttäjätaso 5
Yksinkertainen idea eli Fox HD Elisan kaapeliverkkoon ja miksei myös Elisa Viihteeseenkin ja SALAAMATTOMANA. Monella muulla kaapeliyhtiöllä on jo tämä kanava valikoimissaan ja tuntuu vähän oudolta että Elisalla ei ole. Tällä kanavalla moni ohjelmista on natiivi HD:tä

//Muokattu kategoriat uusia vastaaviksi. -Norris

41 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Selvitetään tämä! Vaatii neuvotteluja, mutta palataan asiaan väliaikatiedon kanssa vaikkapa kuukauden kuluttua. 🙂
Käyttäjätaso 5
kyllä pitäisi jo Elisankin herätä ja laittaa lisää HD kanavia näkyviin. Kohta on pakko ottaa palvelut muulta tarjoajalta vaikka sateliitti antennilla.
Käyttäjätaso 5
No niin nyt on mennyt kuukausi ja vielä ylikin. Mitäs väliaikatietoja olisi tarjolla?
Ei Suomessa voi lähettää HD:ta salaamattomana eikä edes linkittämättömänä etteivät pahat piraatit vaan pääse varastamaan lähetystä ja jaa sitä sitten netissä. Eikös tämä ole se syy miksi CI+ piti saad pakolliseksi Cable HD Ready -standardiin ja samalla romuttaa vanhemmat standardinmukaiset laitteet?

En oikein kyllä usko, että tulisi salaamattomana. On sen verta paljon laitevalmistajat ja testausorganisaatiot käyttäneet rahaa/aikaa/valheita CI+:n käyttöönottamiseksi.
Käyttäjätaso 7
Mitä välii jos on salattu, jos vaan saa tallennettua?
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Mitäs tälle selvittelylle kuuluu?
Onko selvitys selvinnyt?
Käyttäjätaso 7
Kun luvattuja tietoja ei lokakuussa tullut, niin odotellaanko tämän vuoden lokakuuta vai vedotaanko siihen, että kaikki resurssit on keskitetty Pacen olemassolon poistamiseen tältä planeetalta? ;)
Käyttäjätaso 5
Täälläkin kaivataan FOX HD KANAVAA. Olisikohan ELISAN jo aiheellista lisäillä näitä HD kanavia. Mikä ihme näitä suomalisia vaivaa kun kaikessa pitää olla viimeisenä. Tehdään kaikki sitten kun se on ollut jo 10 vuotta ruotsissa toiminnassa.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4
Voi kökkötraktori näitä "Selvitellään", Keskutellaan" yms. soopastatuksia. Koittakaa nyt saada konkreettista aikaan näiden vatvomisten sijaan :smileyangry:
Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki
Saamani tiedon mukaan Elisa selvittää mahdollisuuksia sisällyttää FOX HD -kanava kanavavalikoimissaan. Muuta kerrottavaa asiasta ei tällä hetkellä valitettavasti ole.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
"Saamani tiedon mukaan Elisa selvittää mahdollisuuksia..."

 

Hohhoijaa.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4
"Saamani tiedon mukaan Elisa selvittää mahdollisuuksia..."

Minun saamani tiedon mukaan tuota selvitelty ainakin puoli vuotta, että se siitä.

Taitaa Fox ehtiä laittaa nettiin oman HD-striiminsä ennen kuin Elisa saa edes selvitettyä edes FOX puhelinnumeron.

Just niin, Hohhoijaa
Käyttäjätaso 7
Saamani tiedon mukaan väliaikatietoja luvattiin viime lokakuuksi.
Käyttäjätaso 3
Elisa ei tee asialle mitään=?tilatiedoksi voidaan päivittää AIKA HOITANUT, kuten niin monesti muutenkin täällä palstalla.

Aivat turha nykymuodossaan, voidaan lopettaa säästöjen nimessä.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Saamani tiedon mukaan tämän idean vuosipäivä lähestyy uhkaavasti.

Elisa... any comments? :smileylipsrsealed:
Käyttäjätaso 3
Tämän kohtalosta kyseltiin ja vielä joudutaan odottamaan. Neuvottelut jatkuvat.
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki
Onneksi olkoon Elisa! Toiveesta saada FOX HD kanava näkymään Elisaviihteessä on jo vuosi.Mahtaakohan mennä vielä toinenkin?
Käyttäjätaso 4
Nyt kun Elisa on sulauttanyt ostamiaan pieniä puhelinyhtiöitä, ja yhdenmukaistaa palveluvalikoimaa, niin asia on taas ajankohtainen. Viittaan tiedotteeseen: http://www.kymp.fi/fi/yksityisille/etusivu/ajankohtaista/body0=6295 Pienillä puhelinyhtiöillä on ollut valikoimissa FOX HD kanava ilman korttilinkitystä. Tähän asti Elisa on joutunut maksamaan jotain kyseisen kanavan ylläpidosta kyseisillä alueille. Voisimme olettaa, että eipä FOX HD-kanavan osuus niin suuri ole etteikö pienellä lisämaksulla saisi koko Elisan kaapelin laajuisen jakelun aikaan. Elisalle kysymys: Aloitatteko nyt uudet neuvottelut? Tarjoatteko jotain hyvitystä asiakkaille, joilta tämä kanava jää pois? Tähän mennessähän liittymäpuolella yhdenmukaistaminen tarkoitti sitä, että asiakaspalvelu heikkeni, 100/100 ja 1000/100 jäivät pois valikoimasta. Tokihan hinnatkin laskivat, ja joillain liittymän nopeus pyöristettiin seuraavaan tarjottavaan nopeuteen. Mutta kuitenkin pääviestinä oli, että Elisan vanhaa tarjontaa ilman kompromissia tai mallin ottamista pienemmiltä yhtiöiltä. Toivon suuresti ettei tämä käy myös tässä kaapeli-viihde-puolellakin.
Käyttäjätaso 1
Elisa kyllä osaa neuvotella ja pitää asioita mielessä, jos mittana on niiden kesto. Ehkä se FOX HD tulee muutaman vuoden päästä, kun muut tarjoaa 4k kuvaa.
Käyttäjätaso 5
Hohhoijaa taitaa tämän ehdotuksen toinen vuosipäivä koittaa ennen kuin elisa saa tähän mitään selkoa.
Käyttäjätaso 7
Mielenkiintoista, et tätä halutaan enemmän ku Nelosen HD:ta. Oisko sitten Nelosen aikaisempi ylösskaalaus syynä...
Nelosen HD:hän näkyy jo Kaapeli-TV:ssä.

^

"Elisan kaapeliverkkoon...."
Käyttäjätaso 7
No joo, mut ilmaiskanavilla kai tallennus olis merkittävämpi ominaisuus...

Osallistu keskusteluun