Pidetään mielessä

High End BT-Kuulokkeet myyntivalikoimaan

  • 4 marraskuu 2016
  • 8 kommenttia
  • 698 katselukerrat

Ehdotus Saunalahden valikoimiin:
------------------------------------------------
Sony MDR-1000X BT-kuulokkeet (vastamelu) tai
Sennheiser PXC 550 Wireless BT-kuulokkeet (vastamelu)

Kyseessä on Sonyn ja Sennheiserin kärkipään BT-vastamelukuulokkeet. Jommat kummat kiinnostaa erityisesti. Kummatkin firmat osaavat tehdä myös hyviä kuulokkeita.

8 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Ehdotettu, katsotaan onko tulossa näitä.
Jos esim. Sonyn MDR-1000X -kuulokkeet tulevat listalle, niin olen heti valmis tekemään vuoden osamaksukaupan. Lähden 16.11. pitkälle 11 tunnin lennolle ja istuisin mielelläni ne päässä koneessa kuunnellen Groovea offlinena. Jotta saisin ne ennen matkaa olisin valmis hakemaan ne mistä tahansa pääkaupunkiseudulla. Mitä sanoo Lissu?
Vastailinkin sinulle jo yksityisviestin puolella, mutta kuitataan tännekin: näiden kuulokkeiden tuleminen myyntivalikoimaan on vielä selvityksessä, eli varmasti ensi viikkoon mennessä niitä ei ainakaan ole Elisan puolelta saatavissa.
Kiitos nopeasta vastauksesta
Lopputulos oli, että naapuri toimi nopeimmin. Puolitoista yötä tilauksesta ja kuulokkeet oli minulla kädessä.
Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +1
Jees, ei tosiaan tarkkaa aikataulua ole tähän liittyen antaa. Onneksi kuitenkin sait kuulokkeet ajoissa, vaikka olikin sitten toista kautta.

Langattomat HiFi –tason kuulokkeet kuuluvat Elisan valikoimaan, tällä hetkellä AKG ja Beats –brändien muodossa. Pyrimme kuitenkin aina parantamaan valikoimaamme asiakaspalautteen perusteella.
Kyseisissä kuulokkeissa on vastamelusysteemi eli poistavat ympäristön melun lähes kokonaan. Markkinoilla on laadultaan saman tasoisia kolmelta valmistajalta (Sennheiser, Bose ja Sony). Ei pidä sekoittaa niitä tavallisiin HiFi kuulokkeisiin ja koko HiFi-lyhenne on kärsinyt pahan devalvaation.

En yleensä halua maksaa maltaita jostain, joka on väitetty High End kamaksi, mutta kunnollinen ympäristön melunpoisto on sitä jotain.... Kunhan tässä pääsee yhdentoista kilometrin korkeuteen yli kymmeneksi tunniksi, niin sittenpähän kuulee, menikö rahat Kankkulan kaivoon.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Näitä ei nyt ainakaan vielä ole otettu valikoimaan, mutta mieluusti muitakin toiveita kuulokevalikoimaan otetaan vastaan ja mahdollisuuksien mukaan toteutetaan, jos yleistä kiinnostusta löytyy. 🙂

Osallistu keskusteluun