Pidetään mielessä

KampanjaPaketti Mini takaisin!

  • 27 elokuu 2013
  • 4 kommenttia
  • 7896 katselukerrat

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
  • Entinen OmaYhteisön jäsen
  • 14255 kommenttia
Hei, tämä on kaunis ja ystävällinen pyyntö Elisalle.

Saisiko tuon KampanjaPaketti Mini tuotteen takaisin? Minä otan heti sellaisen kun tulee. Nimi voisi olla vaikka selvempi eli MiniPaketti+ tms.

Muistaakseni vuonna 2012 myydyssä paketissa oli 100 min puhetta, 25 sms ja 1 Mbps netti. 9,90 € / kk oli hinta. Paketti saisi olla pysyvässä valikoimassa ja sisältäisi tutusti mainontaa.

Mielestäni 2,90 € joka on nykyinen liittymäni hyppy 12,90 € liittymään on tehty turhan suureksi eli välimaastoon pitäisi teidän saada vaikkapa kympin liittymä. Itse maksan maksimissaan puheliittymästäni 10 €, en enempää. Muutenkin kympin euron lisä laskuun tuntuu monilla lompakossa eli liittymä ei pitäisi olla kovinkaan kallis. Mielestäni hinnan lisäksi Reilussa myydään tarpeetonta puhetta, 100 minuuttia riittäisi aivan hyvin.

Jos Elisa haluaa enemmän rahaa vaikkapa minulta, se on hyvä ja tuo KampanjaPaketti Minin valikoimiin, kiitos!

Ja mikäli tällaista ei tule, et Elisa saa minulta 2,90 € enempää kk liittymästäni 😉

4 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki
Kiitos palautteesta! Mukava huomata, että meidän vanhatkin tuotteet muistetaan 🙂 Liittymävalikoima on jatkuvassa tarkkailussa ja tämäkin idea on laitettu korvan taakse. Mitään konkreettisia suunnitelmia ei tämän osalta juuri nyt ole, mutta kuten on jo tuttua, valikoima muuttuu jatkuvasti 🙂 -Suvi
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Hei Suvi,

Vaihdan heti liittymääni jos sen hinta tulee alas. 9,90 on maksimi mitä suostun maksamaan puhelindatasta. En tarvitsisi v'lttämättä edes puhapakettiakaan eli megabitin data kiitos kympillä ja puhe ja viestit vaikka 7 snt min/kpl. Eihän se Suvi voi olla vaikeaa ;)

Nyt käytän tuota kelpoa 2,90 eurolla, koska en halua maksaa kymppiä siitä, että saan 2M dataa. Puhe tässä kuussa 2 minuuttia ja viestejä 0 kappaletta :)
 Ymmärtänet, että viiden tunnin pakkopuheesta maksaminen 3 € tuntuu turhauttavalta, muuten Reilu 2M olisi OK vaikka ilman paketteja 9,90 pelkästään 2M datana. :)

Vieläkin odotan, mutta lupaathan täyttää toiveeni ennen joulua 😉
Joulu Saunalahden onneksi tulee joka vuosi.;)
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Tarkennus.

Tarkoitin ennen joulua 2013 😉

Osallistu keskusteluun