Toteutettu

Kanavalistan muokkaus

  • 23 maaliskuu 2016
  • 1 kommentti
  • 243 katselukerrat

Iltaa.
Olipa järkyttävää takapakkia maxivision viihteen jälkeen kun otti elisan käyttöön, siis miten voi olla ettei kanavia voi/saa laitettua loogiseen järjestykseen???
Täyttä kuraa kun koittaa etsiä HD kanavia, kanavalista puuttuu jolloin joutuu surkean EPG:N kautta selaamaan että löytää etsimänsä. On hyvin lähellä että heitän elisa viihteen kappiin ja ja nostan maxisatin loistavasti toimivan boxin takaisin paikalleen ja nautin toimivasta valikosta.

Nyt kiireesti hoitakaa siellä tämä asia kuntoon. Elokuvan vuokraus ja joitakin muita toimintoja oli syynä vaihtoon mutta ostokrapulaa pukkaa pahasti. Maxisatilla VOD toiminto jolla voin katsoa discovery kanavan ohjelmistoa silloin kun pystyn. Elisa viihteellä ei voi edes tallentaa tuota että olisi jotain hyötyä kanavan olemassa olosta.

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

1 kommentti

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Muutan tilaksi Tulossa. Tällainen on nyt uuden käyttöliittymän testaajilla koekäytössä N7700-digiboksilla ja varmaan lähitulevaisuudessa tulee yleiseen jakoon testaajien kokemusten perusteella ja ideoilla höystettynä.