Kanavapaketin jako kahdelle boksille


Olisi kätevää jos samassa taloudessa on kaksi digiboksia niin toiselle boksille ostettu kanavapaketti näkyisi toisellakin boksilla. Boxissa/palvelussa voisi olla jonkinlainen jakopalvelu joka aukeisi esim. asiakasnumerolla.
Tätä on kyllä aiemminkin kyselty muutamaan otteeseen. Rahansäästö varmaan pääasiallisena tavoitteena tässä? Kaapelipuolella on saanut rinnakkaiskortille hiukan halvemmalla samoja kanavapaketteja jos jo olemassa ensimmäisellä kanavakortillakin. Olisitko valmis maksamaan mitään tästä ominaisuudesta jos olisi mahdollista?
Oman kämpän seinien sisäpuolella en yhtään mitään. Miksi pitäisi maksaa lisää jos haluankin katsoa jonkun maksukanavan tai tallenteen toisessa huoneessa?
Näin omana mielipiteenä jos paketteja voisi jakaa toisille bokseille ei mikään estäisi niiden käyttöä eri talouksissa esim. antaisi boksin kaverille ja näin ollen systeemiä voisi käyttää hyväksi. Asiakasnumerolla aktivoiminen ei tilannetta muuttaisi. Jokin muu vaihtoehto jolla varmistaisi, että paketit on oikeasti samassa taloudessa?
Tällä hetkellä ei ole suunnitteilla kanavapaketin jakoa usealle digiboksille Elisa Viihteessä. Tulevaisuudesta ei voi tietää, mutta selvä on ettei lähiaikoina ainakaan tule saataville. Kiitos kuitenkin ideasta!
Jos ei kanavapaketteja voisi jakaa, niin voisiko esimerkiksi tallenteita katsoa kahdella eri boxilla? Saisi talouden useampaan telkkariin näkymään yhdet tallenteet.