Kanavapaketti jossa olisi vain musikkikanavia?

Tuote: Sisältöpalvelut

Toivoisin kanavapakettia jossa olisi kaikki musikkikanavat samassa paketissa eikä muita kanavia. Itseäni kiinnostaisi kuunnella musiikkia näiden kanavien kautta varsinkin VH1 classic kanavalta joka oma suosikki kanavani kun sieltä tulee tosi hyvää musiikkia.

En haluisi tilata noita mix kanavapaketteja koska silloin maksaisin turhista kanavistakin. Miksi ne ei voisi olla niin että voi täysin valita kaikki kanavat siihen eikä siinä olisi noita pakollisia kanavia?

Onhan mulla toki Spotify ja premium mutta noilta musiikkikanavilt ois kiva jos bongaisin sieltä uutta musaa jonka lisäisin Spotify listalleni.

Kiitos ideasta! 

 

Vastaavankaltaisesta paketista on tullut toivetta aikaisemminkin. Palaute on viety eteenpäin meidän liiketoiminnoille. Valitettavasti kuitenki ainakaan toistaiseksi räätälöitävää pakettia ei ole tulossa tarjolle. :confused:


@k4rppi Juu mä kyllä toivon että noi mun molemmat toiveet toteutuisi et ois kanavapaketti jossa on vain musiikkikanavia sekä toi että mix pakettiin voi valita täysin itse kanavat.

Molemmat toiveet on siis laitettu eteenpäin?


Kyllä, molemmat on eteenpäin viety. Tällaiselle musiikkia sisältävälle paketille olisi kyllä meidänkin taloudessa kysyntää! :slight_smile:


Onko mitään uutta?


Moi! Ei uutta tällä hetkellä, nostelin vähän uudestaan kysymystä esille! :slight_smile:


Pahoittelut että tässä tovi vierähti, tätä oli nyt mietitty ja myllätty vastaavalla taholla ja tällä hetkellä pitäydytään yhä siinä että Mix-paketit on jatkossakin tapa tilata haluamiaan musiikkikanavia. Kiitos kuitenkin ideasta, palaute on välitetty oikeaan osoitteeseen! :slight_smile:


Selvä. Jää kanavapaketti tilaamatta koska en halua ottaa Mix-pakettia koska siinä ei saa vapaasti valita kanavia. Suurinosa on valittu jo valmiiksi. Kanavapakettien nimi on harhaanjohtavaa/huijausta koska asiakkaalla ei ole mahdollisuuksia valita montaa kanavaa siihen kun siinä on noi peruskanavat ja vain alle puolet saa asiakas itse valita. Muuttakaa ne semmoseks et asiakas voi 100 % valita määrän X kanavia koska en halua noit turhia peruskanavia siihen.

Palaute välitetty oikeaan osoitteeseen = meni mappi Ö:hön.