Ei toteuteta

Kansioiden ja alikansioiden näkyminen

  • 17 kesäkuu 2013
  • 5 kommenttia
  • 6960 katselukerrat

Käyttäjätaso 3
  • Aktiivinen keskustelija
  • 75 kommenttia
Kun menee selaamaan Pacella tallenteita ja on useita kansioita joissa vielä alikansioita. Tulee pitkä listaus, olisiko mahdollista että alikansiot näkyisi vasta kun painaa OK kansion kohdalla jonka jälkeen avautuisi kaikki alakansiot näkyville kyseisestä kansioista.

Helpottaisi selaamista jos on paljon kansioita. Meilläkin perheellä jokaisella oma kansio ja niissä omat alikansiot omille elokuville ja sarjoille.

//Muokattu kategoriat uusia vastaaviksi. -Norris

5 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Pistetäänpä keskustelu käyntiin tällekin idealle. Onko muilla käyttäjillä mahdollisesti lisäideoita tähän, nimenomaan koskien tuon tallenne-hakemiston hallintaa, ja noiden kansioiden näkymää? -Vortex
Käyttäjätaso 7
Kauankos sitä keskustelua pitää vielä pitää käynnissä?

Ehkä jonkinlainen roti aikatauluihin olisi mahdollista määritellä?

Jos siis elluaspalaisten mielestä ei ole kivaa ajankulua vastailla kymmeniä kertoja samaan kysymykseen: koskas?
Tämä olisi käyttömukavuuden kannalta erittäin tervetullut muutos. Itse ehdotin aikanaan https:///t5/Elisa-Ideapaja/Tyhjien-tallennekansioiden-piilottaminen-digiboksin-Tallenteet/idi-p/294710 listasta pitkän selaamisen takia, mutta tuota ideaa ei aiota toteuttaa, ja ymmärrän hyvin sen ongelmat. Juuri tänään kuvittelin keksineeni tavan kiertää tuo ongelma, eli jaoin tallenteitani alikansioihin ja jätin juuritasolle vain muutaman kansion. En vain tajunnut/muistanut, että Pacella nuo kansiot näkyvät eri tavalla kuin webbiliittymässä, eli ne ovat aina kaikki auki. Tekemäni muutos siis lähinnä kangisti käytettävyyttä entisestään...

Olisi siis erinomaista, jos kansioita saisi avattua ja suljettua jotenkin. Tuo avaaminen OK-napista voisi toimia, sulkemisen voisi laittaa vaikka toiminnot-napin taakse.
Käyttäjätaso 2
Kumma ettei tätä olla kommentoitu enempää. Vaihdoin juuri harmaasta Netgemistä Paceen (catch-up toiminnon takia, muuten en olisikaan tuota tehnyt) ja olin melkoisessa shokissa näiden tallennuskansioiden takia. Meillä on valtava lista kansioita alikansioineen ja alialikansoineen, mikä Pacessa oikean hakemiston etsimisestä tekee h**vettiä.

Eikö tähän voisi tehdä yksinkertaista muutosta jossa kansiota klikkaamalla (OK) sen saa avattua ja suljettua? Oletuksena olisivat kiinni.
Tähän ei ole tulossa muutosta ainakaan lähiaikoina. Ei ole täysin mahdotonta että joskus muuttuisi,  mutta tällä hetkellä kuvaavin tila on: Ei toteuteta.

Osallistu keskusteluun