Pidetään mielessä

Kanta-asiakkaille isompi postilaatikko

  • 8 marraskuu 2013
  • 20 kommenttia
  • 23004 katselukerrat

Käyttäjätaso 7
  • Tietotoimisto
  • 945 kommenttia
Kun nyt kerran Saunis haluaa pitää noi sähköpostilaatikkojen koot ryhdikkäässä ysärityylissä myydäkseen niihin onnettoman pientä ysärikokoa olevaa lisätilaa,

eikä Sauniksella ole ollut oikeen mitään etuja kanta-asiakkaille, joka määräytyisi asiakkuusajan perusteella, niin

Saunis voisi palkita asiakkaitaan nostamalla sähköpostilaatikon kokoa 50 megatavua vuodessa.

Tämä ei maksaisi Saunikselle juurikaan mitään, mutta sitouttaisi asiakkaita ja toisi sellaista goodwilliä imagoon, jota ainakin näillä palstoilla kovastikin tuntuu monikin kaipaavan...

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

20 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +2
Kanta-asiakkaille isompi postilaatikko
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
En kannata tätä ideaa, koska sähköpostilaatikoiden koko pitäisi nostaa saman tien ainakin 1 GB kokoisiksi. Nyt siis ilmeisesti 15 MB gsm-liittymiin kuuluvissa laatikoissa ja 200 MB laajakaistain laatikoissa.
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki
En ymmärrä esityksen ideaa. Miksi siitä, että on pitkään ollut asiakas pitäisi palkita. Toiseksi normaalikäyttöön pieni pistolaatikko riittää hyvin. Jos halaa välittä kuvia niin voi tehdä sen vaikka Gmaililla. Ei postilaatikko ole mikään postien säilytyspaikka.
Käyttäjätaso 5
osronkille:

Se on sama mitä täällä ehdottaa tai sanoo, sinä olet yleensä aina vastaan.

Tuota sinun komenttia pitkästä asiakassuhteesta en ymmärrä ollenkaan. Ilmeisesti sinusta parhaita asiakkaita on ne jotka vaihtavat operaattoria vuoden välein tarjousten perässä.

Miksi sitten pitää SL:llä edes olla postilaatikko jos sinun mielestä kaikki isommat liitteet pitää lähettää joskin toisen laatikon kautta.

Varsinainen asia: jos tarjotaan postilaatikkoa niin olisihan sen hyvä olla edes jonkun kokoinen, nythän tuohon ei mahdu edes muutamaa kuvaa vaikka laatikon pitää muuten tyhjänä.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Kyllä kiitos, laittakaa edes 1 Gt laatikko liittymiin, ei varmasti maksa paljoa!
  käyttäjä osronk päiväyksellä ?08-11-2013 12:57  Ei postilaatikko ole mikään postien säilytyspaikka.

 

On sitä erilaisia tapoja käyttää sähköpostia. Oma tapasi ei ole ainoa oikea.

 

http://asiakastuki.saunalahti.fi/ohje/289/

 

Käytettäessä IMAP4-protokollaa postit luetaan aina suoraan palvelimelta. Sähköpostiviestejä ei siirretä niitä lukevaan sähköpostiohjelmaan, mikä mahdollistaa sähköpostin käytön monelta laitteelta samanaikaisesti. Tämä on suositeltava protokolla myös siksi, että postit säilyvät palvelimella, vaikka tietokone tai sähköpostiohjelma vikaantuisi. Varsinkin matkapuhelimessa on tärkeää käyttää aina IMAP-protokollaa, jotta viestit eivät siirry ainoastaan puhelimen muistiin.

Koska sähköpostit pidetään palvelimella, on postilaatikon täyttyminen mahdollista. Kannattaakin aika ajoin poistaa tarpeettomia viestejä tai siirtää niitä IMAP-kansiosta sähköpostiohjelman paikallisiin kansioihin.

 

 
Käyttäjätaso 7
Postilaatikko on paras postien säilytyspaikka; varmennettu ja aina saatavilla.

Jos kanta-asiakkuus ja siitä palkitseminen on jotenkin hämärä asia, niin voi ehkä hieman opiseklla kauppatieteiden perusteita vähän lisää.

Kaikille giga nyt heti vesittäis tietty ton kanta-asiakkuuspalkitsemisen ja toisaalta veis kaikki lisäpostitilan ostajat.

Toisaalta gigan saa jo 8 vuoden asiakkuuden jälkeen, jos lähetään 200Mt ja vuodessa 50Mt lisää, eli moni meistä saisi sen heti.

Itelläni on yli giga wippiesin lootassa, joten tilanne ei mulla muuttuisi...
Käyttäjätaso 7
Äh, siis 16*50Mt = 800Mt eli 16 vuotta asiakkuutta, niin ois giga täynnä, ehkä ton vuosittaisen ikälisän vois upgreidaa 100Mt:uun...
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki
MInä käytän tietokoneella POP:ia ja muilla IMAP:ia. Tietokoneen olen säätänyt niin, ettei se poista viestejä heti. Siis tietokone toimii varsinaisena arkistona. Postilaatikon sisällön pyrin ihan selkeyden vuoksi pitämään miniminä. Kummasti ne eivät minulla ole aina saatavilla. Kuin keväällä organisoin liittymiäni, katosi viestejä palvelimelta. Tai itseaisassa katosi kokonaisia postilaatikoita. Koneella olevat viestit taas ovat tallessa.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Tästä aiheesta on keskustelua jo tuolla: http://yhteiso.elisa.fi/t5/Saunalahti-Ideapaja/Paremmat-s%C3%A4hk%C3%B6postipalvelut/idi-p/275564

Ajatus siis on, että Saunalahti Peruspostin laatikon koko vähintään tuplataan. Jos joku ehdottaa jotain ulkomaista palvelua, täytyy pitää mielessä myös se, että tämä Saunalahden palvelin on Suomessa, joten sitä koskevat Suomen lait mm. tiukemman yksityisyyden suojan osalta.
Käyttäjätaso 7
osronk kirjoitti: MInä käytän tietokoneella POP:ia ja muilla IMAP:ia. Tietokoneen olen säätänyt niin, ettei se poista viestejä heti. Siis tietokone toimii varsinaisena arkistona. Postilaatikon sisällön pyrin ihan selkeyden vuoksi pitämään miniminä. Kummasti ne eivät minulla ole aina saatavilla. Kuin keväällä organisoin liittymiäni, katosi viestejä palvelimelta. Tai itseaisassa katosi kokonaisia postilaatikoita. Koneella olevat viestit taas ovat tallessa.

Jonka takia kannattaa tehdä serverin postilaatikosta paikalliset kopiot omalle koneelle ja varmuuskopioida ne.

Viestit kannattaa kuitenkin pitää serverillä, jos haluaa päästä niihin käsiksi silloinkin kun omaa konetta ei voi käyttää.
Käyttäjätaso 4
Minäkin kannatan ideaa, nic.fi loota on pirun pieni enkä halua myydä salaisuuksiani NSA:lle, CIA:lle tai FBI:lle. Jos joskus olisi jenkkeihin asiaa, niin maahantulo saattaa stopata gmailiin, WP-luuriin, facebookiin tms.
Moi, tässäkin ketjussa on erittäin hyviä ideoita sähköpostipalvelujen parantamiseksi. Nämä kaikki otetaan ilman muuta huomioon palveluita uudistettaessa. Valitettavasti tällä hetkellä emme osaa sanoa mitään aikataulua mahdollisille uudistuksille, mutta toki tiedotamme niistä vielä erikseen kun niiden aika on.
Käyttäjätaso 4
Kannatetaan lämpimästi! minulla on nic.fi aikaien 20 Mt kokoinen loota. 100 Mt olisi mahtavaa. Nostaisi Saunalahden imagoa asiakkaista välittävänä kumasti. Hintakysymys se ei ole, 2 Teran levyjä saa kuluttajatkin sadalla eurolla.

gmail kuten muutkin jenkkituottet ovat NSA/CIA vakoilun alaisia, joten sinne ei voi laittaa mitään luottamuksellista.
Sähköpostipalveluiden osalta on ollut ajatuksissa tuoda isomman postilaatikon vaihtoehto. Aikataulu tämän suhteen on vielä avoinna, kuitenkin aikaisintaan vuoden 2015 aikana.
Käyttäjätaso 7
No nyt kun ens kuu on 2015 puolella, niin saisko jo hieman tarkempaa arviota koska ensi vuonna s-postipalvelut uudistuvat?
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
Pelkoni on että uusi isompi laatikko tulee maksullisena palveluna... 

Ajattelin kun esim. nyt voisin luoda omalle asiakasnumerolleni 5 uutta laatikkoa, niin eikö ilmaiseksi voisi tehdä mahdolliseksi siirtää näistä 5 saatavilla olevasta laatikosta tuon yhteensä 1 gt tilan yhteen käyttämääni laatikkoon, jolloin sen quataksi tulisi 1,2 gt säälittävän 200 mt tilalle. Ei pitäisi tuottaa tappiota firmalle...
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
1 Gt laatikko kaikille peruspalveluna.
Käyttäjätaso 5
Mullaki on tänä vuonna kasassa kymmenen vuotta Saunalahden asiakkaana, niin olis kiva saada kiitokseksi pitkäaikaisesta asiakkuudesta lisää tilaa tonne sähköpostilootaan – tai samapa tuo miten kauan olen asiakkaana ollut, niin silti tuo sähköpostiloota on turhan pieni nykyisellään.
Sähköpostipalveluiden uudistusta voidaan näillä näkymin odotella kuluvan vuoden loppupuolella. Uudistuksen sisällöstä ei tässä vaiheessa ole tarkempaa tietoa.