Katsomo F1 -tallenteiden loppuun lisäaikaa


Katsomo F1 -palvelussa formulalähetykset tallennetaan ohjelmatietojen mukaan eikä tallenteiden lopussa ole lainkaan lisäaikaa ohjelman viivästymisen varalta. Silloinkin, kun kilpailu tulee ajallaan, Jälkihöyryt-ohjelma saattaa tulla muutaman minuutin myöhässä, kuten 30.3.2014 tapahtui. Joskus kilpailu (tai aika-ajot) keskeytetään pitkäksi aikaa esimerkiksi sateen tai onnettomuuden vuoksi.



Ehdotan, että päivän viimeisen tallenteen (Jälkihöyryt) loppuun ajastettaisiin varmuuden varalta vaikkapa kolme tuntia lisäaikaa. Näin kilpailu ja kuljettajien haastattelut tallentuisivat kokonaan, vaikka kilpailu menisi pahasti yliajalle.
Katsomo F1 -tallenteiden loppuun lisäaikaa
Ja taas Jälkihöyryt loppui kesken...



Keskustelu seis, korjatkaa vika. Capisch? 
Myös Bahrainin osakilpailun jälkeen tullut Jälkihöyryt-tallenne jää kesken, mutta nyt huomasin, että itse kilpailun tallenteen lopussa on niin paljon lisäaikaa, että Jälkihöyryt-lähetys näkyy sieltä kokonaisuudessaan. Samaten Bahrainin GP:n aika-ajojen tallenteen lopussa on riittävästi lisäaikaa koko Jälkihöyryt-lähetykselle.



Eli tämä kehitysehdotus taitaa olla tarpeeton.
Vaikka tätä paljon pyydettyä kehitysideaa ei toteutettukaan, koska koko Katsomo F1 päätettiin tuoda tiensä päähän, jätän kuitenkin idean tänne meille arkistoihin 🙂 Mikäli Katsomo-palvelut halutaan joskus tuoda takaisin, on tämä varmasti hyvä ottaa huomioon!
Nykyisellään Katsomo-palveluita ei enää ole, eikä ainakaan näillä näkymin ole tulossa takaisin. Muokkailtu idea sen mukaiseen tilaan.