Kuinka itse toteuttaisin "jatkuvan talletuksen"


Minusta tuo "https:///t5/Ideapaja/Jatkuvan-tallennuksen-s%C3%A4%C3%A4t%C3%B6/idi-p/268104 -threadi on keskustelultaan ja ideoiltaan paisunut niin sekavaksi ja moninaiseksi, että poistin sieltä viimeisen kommenttini ja pistin omat ajatukseni tähän uuteen threadiin. Vastoin ehkä keskustelukulttuuria ja sääntöjä, mutta modet siirtäkööt tän sitten takaisin sinne...



Voisi olla näppärää, jos tallennussääntöä luodessa tuolla https://elisaviihde.fi/tallenteet/saannot oleva säännön asetus tuottaisi ensin vain hakutuloksena listan, josta saisi panna päälle/poistaa siihen asetukseen kuuluvat tallenteet hiiren napsautuksella valintaruudun ruksaamalla. Ja "valitse kaikki" ja "vapauta kaikki valinnat" toiminnot siitä riippuen, joutuuko enimmäkseen karsimaan muutamia vai poimimaan useasta muutaman. Nyt säännöstä ei kai voi poistaa yhtään osumaa?! Ei edes vaikka linkkaa sinne osumaan? Sen lisäksi, että on mahdollista valita yksittäinen kanava, niin pitäisi tietysti olla mahdollista siitä valinta listasta valita myös "Kaikki kanavat" vaihtoehto eli nämä ominaisuudet eivät ole toisensa poissulkevia. Jos joku haluaa hakea yksittäiseltä kanavalta niin pystyy sen tekemään ja jos joku kaikilta kanavilta, niin pystyy sen tekemään. Näin jatkuvan talletuksen sääntö muuttuu tavallisiksi talletuksiksi: haun tuloksista valitaan tavallisiksi talletettaviksi ne, jotka halutaan. Se käsittääkseni voisi tapahtua melko nopeasti, vaikka hakuun tulisi useita turhiakin tuloksia. Ja jos tulee likaa, niin tekee uuden rajoittavamman haun. Siis minusta yksinkertaisuudessaan itse haluaisin tuollaisen haun. Viilatahan sitä voisi vielä esimerkiksi siten, että voisi valita checkboxista useita haluamiaan kanavia, mutta sekin vain monimutkastaisi yksinkertaista ja käsittääkseni helposti toteutettavaa asiaa.
Diipa daapa. Höh itselleni! Siis tuollainen hakutuloksen tuottava lista on jo melkein olemassa tuolla:



https://elisaviihde.fi/haku/tulevat?q=Ranskan



Tosin siitä puuttuu "Valitse kaikki" talletettavaksi ja "Poista kaikki" toiminnot ja se turhaan listaa näkyville vain 10 kerrallaan (ai! Onhan siinä "Näytä Kaikki" -nappi) ja sieltä ei voi rajata hakua haluamiinsa kanaviin - tosin sitä helpottaisi, jos voisi sortata listan kanava sarakkeen mukaan ja pystyisi valitsemaan useita kerralla viemällä hiiri ensin yhden kohdalle ja sitten Shift pohjassa valinnan viimeiseen - kuten tekstitiedostoissa voi maalata alueita.



Eli onko tuo jatkuvan tallennuksen idea sellainen, että se pitäisi toimia tästä ikuisuuteen? Että sitä ei tarvitse käydä päivittämässä? Kuitenkin tuolla: https://elisaviihde.fi/tallenteet/saannot tehty jatkuvan talletuksen nykyisenlainen hakukin listaa vain ohjelmaoppaassa tällä hetkellä olevat ohjelmat. Jos jatkuvan talletuksen pitäisi olla ikuinen, niin sitten ideani ei toimi.
Jatkuva tallennus on tosiaan idealtaan "tästä ikuisuuteen", sitä ei siis tarvitse päivittää, vaan kun kerran tallennat "Simpsonit*", tallentuvat paitsi nyt ohjelmaoppaassa näkyvät lähetykset, myös ensi jouluna ja 2017 kesänä tulevat jaksot :)



Eli oikeastaan ideasi koskee siis ohjelmien hakua yksittäisiä tallenteita varten? Ko?
Kuinka itse toteuttaisin "jatkuvan talletuksen"
No niinpä...Eli ideani ei toimi. Ellei jonkinlainen automaattinen ajo tuota uusia yksittäisiä päivityksiä päivittäin kun ohjelmaopas päivittyy...Äh! Ei toimi...eli tämä idea voidaan muuttaa tilaan "Hylätty".
Hyvä kun pallotellaan! :D 
Kuinka itse toteuttaisin "jatkuvan talletuksen"