Kuka katselee? Ominaisuus olisi kiva.

Tuote: Elisa Viihde

Oppiva järjestelmä on mukava, mutta kun etusivu täyttyy Paavo pesusienillä, tulee ikävä Netflixin ominaisuutta jolla koko homma alkaa. 

Tämä olisi kiva ominaisuus joka tekee Käyttökokemuksesta henkilökohtaisemman

 

Onpa hauska idea :heart_eyes:

Olisiko sitten niin että se profiili luodaan sovelluksen tai Viihteen sivujen kautta? Enpä ole yhtään varma miten tuo tekniikka taipuu nykyisellään moiseen, mutta ymmärrän kyllä mistä tämä aloite kumpuaa :grin:


Oliko @niittis siis ajatuksena että ihan jo digiboksiakin käynnistäessä olisi tarjolla toi profiilin valinta/vaihto vai ihan vain esim sovelluksen puolella älykännykässä? :) 


Moikka

Digiboxiin ja sovelluksiin. 

Ehkä niin että oletuksena olisi Default profiili joka siis vastaa sitä mikä on nyt. Sitten voisi valita että nyt katselee niittis, jolloin tuossa tilassa tehdyt tallennukset ja valinta profiloinnit tagataan niittikseen ja default profiiliin. Näin tallenne olisi varmasti kaikkien käytössä koska se olis myösi Default profiilissa, mutta kun vaihdan niittis katselee, niin omat sarjat listalla on gold rush ja wheeler deelers eikä Paavo Pesusieni.

 

Nyt huomaan että ainoa tapa löytää omia juttuja on haku ja se on tylsää, koska arkkitehtuuri antaa pohjan paljon paremmalle käyttäjäkokemukselle. 

 

Tehkääpä tuo niin pidän viihteen toisenkin kymmenen vuotta... Ollut aika alusta asti. 


Tolle olis kyllä itelläkin käyttöä ja samasta syystä 😃 Pistin asiaa eteenpäin ja katotaan miten käy josko vaikka saataisiinkin jossain kohtaa noita profiileja tarjolle 🙂 Mobiilissa varmaan profiili voisi pysyä automaattisesti samana kuin mikä se kirjautuessa valittu (vaihto manuaalisesti toki mahdollista) ja  tossa boksilla sitten taas toi Default profiiliin kohdentuminen toimisi käyttöä helpottavana tekijänä muille hyvin :) 


Tähän sen verran päivitystä että tätä ideaa käyttäjäprofiileista on arvioitu meillä vastaavalla taholla ja välittelen myös terveiset siitä, että on ilahduttavaa että tälle idealle olisi kannattajia ja potentiaalisia käyttäjiä. Ominaisuus on yhä arvioinnissa että pystytäänkö se toteuttamaan järkevästi ja jos kyllä, niin tarkalleen millä tavalla! Kiitos vielä siis ideasta ja kaikille äänestäneille :blush:


Tämä tuli mieleeni jo heti ensimmäisellä viikolla saatuani tämän boxin mutta vasta nyt huomasin, että täällä asiasta oli jo idea - joka on ehdottoman kannatettava! :thumbsup:


Samaan syssyyn voisi kehittää järjestelmän joka suodattaa tallenteista kuten myös live-tv:stäkin EPG:n ikäraja tietojen perusteella esim K12 ohjelmat pois jos tv:tä on katsomassa 10v lapsi ?