Pidetään mielessä

kuukausi kortilta 7 kanavaa vielä pois, jättäkää vain bonus kanava

  • 31 joulukuu 2019
  • 2 kommenttia
  • 567 katselukerrat

Käyttäjätaso 3

elisa

 

voisi karsia myös elisa kk/kortilta 7/kk/ kanavaa kaikki pois, siten että tarjoatte, ne kirjain paketeissa, jättäen vain bonus-kanavan kortille hintaan /3,50e/kk.

 

niin ovat tehneet toisetkin kaapelioperaattorit, miksi ette tekisi samoin, lisäksi olen kuullut kaveriltani teidän asiakaspalvelijan maininneen muutenkin seuraavaa koko kuukausi kortista.

lisäksi elisahan voi kehitellä pikku uutis paketti kanavankin, kun olette uudistuksia tekemässä tammikuussa paketteihin muutenkin

sen nimihän voisi olla elisa pikku uutispaketti joka sisältää mm : cnn, bbc world, euronews jne olevia uutiskanavia omalla hinnallaan, ja ketkä niitä haluaa katsoa ottaa sitten elisa uutis pikkukanavan, ja lisätkää 7 irrotettavaa kortistava olevaa kanavaa myös valittavien joukkoon

hän mainitsi sen kaverilleni 27.9.2019¨

Kanava-kortti on kuitenkin "häviävä luonnonvara”

Ystävällisin terveisin

Viki Kokko

Elisan asiakaspalvelu


2 kommenttia

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki

Morjesta @tucaani 

 

Katotaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan kanavapakettien suhteen. Mutta miksipäs ei tuollainen uutisiin keskittyvä kanavapaketti voisi ollakkin ihan hyvä vahtoehto niille ketkä tykkää maailman tapahtumia seurailla tarkasti :) 

Ja mitä tulee kanavakortteihin itsessään niin totta se kyllä on, että ne on vähenemään päin, koska nykyään on niin paljon suoratoistopalveluita sekä operaattoreiden omat Viihde paketit jmitkä haukkaavat osansa kanavakorteista :) 

Siirtyminen enenevässä määrin suoratoistopalveluihin ei välttämättä ole käytettävyyden kannalta kätevää. Se poistaa perinteisen telkkarin kanavaseikkailun. Suoratoistossa pitää erikseen valita palvelu ja siellä sitten selailla kanavia. Useinkaan ei ole käytössä ohjelmalistausta siitä, mitä milläkin kanavalla on meneillään. Poistuminen palvelusta onkin toinen juttu, kun ohjelma on tehty huonosti, niin vaatii pahimmillaan useita kaken näppäilyjä, jotta pääsee takaisin palveluvalikkoon.

Vasta kun saadaan älylaiteäppi johon suoraan voi valita omat suoratoistopalvelut yhden näppylän taakse, niin ollaan käytettävyydestä kohtuullisella tasolla. Kun ollaan palvelussa, niin äppiin pitää avautua käytössä olevat kanavat ja niiden meneillään olevan ohjelman kuvaus, jotta selaaminen olisi vanhan mallin kanavaseikkaiun tasolla. Ehkä joskus...

Osallistu keskusteluun