Laskutukseen etuja mikäli asiakkaalla useampia tuotteita Elisalta/Saunalahdelta ja Kolumbukselta.


Eli ideani on se, että mikäli asiakkaalla on esim. puheliittymä Saunalahdelta, Elisa Viihde ja Elisa kirja tablet sekä jokin erillinen mobiililaajakaistaliittymä mahdollisen päätelaitteen kanssa, niin saisi Elisan puolelta maksusopimusmaksut maksutta. Jos meinaan pikasesti laskee esim. 3G yhteyden noihin hintoihin mukaan ja lisäksi vähän arvokkaamman päätelaitteen, ettei normi tikkulaitetta, niin Elisa saisi suunnilleen saman verran rahaa kuin esim. kahdesta eri tuotteen maksusopimus maksuista.



Toisena vaihtoehtona on se, että yhdistettäisiin kaikkien Elisan/Saunlahden ja Kolumbuksen tuotteet samalle asiakkuudelle/laskutukselle, jolloin maksusopimusmaksua ja/tai myöhästymismaksuja tulisi vain yksi per asiakas.
Laskutukseen etuja mikäli asiakkaalla useampia tuotteita Elisalta/Saunalahdelta ja Kolumbukselta.
Hienoa ideointia! Järjestely vaatisi kuitenkin aika paljon järjestelmäkehitystä, koska jokaisen brändin laskutusta käsitellään omanaan ja näin ollen bonuksien laskenta olisi ilman tuota kehitystä lähes mahdotonta. Mm. Saunalahti -tuotteet on kaikki saatavilla yhdelle laskulle, ja muutoksen voikin tehdä OmaSaunalahden kautta itse maksutta. Laitetaan kuitenkin idea korvan taakse koska uskon että voimme hyödyntää ideaasi kun suunnitellaan uusia tuotteistuksia!