Latausliittymän viimeinen voimassaolopäivä OmaElisaan


Siirrän redin pyynnöstä viime viikkoisen ehdotukseni omaksi säikeekseen.



Kaipaan OmaElisaan latausliittymän viimeistä voimassaolopäivää. Palvelun happanemisesta taitaa tosin tulla tekstiviestimuistutus ennen kuin liittymä on menetetty. Tuskin siitä haittaakaan olisi, jos ko. tieto näkyisi myös latausliittymän tiedoissa.
Kiitos ideasta 🙂 Välitän tiedon eteenpäin. Katsotaan mitä asialle voitaisiin tehdä!:)
Latausliittymän viimeinen voimassaolopäivä ilmoitetaan tekstiviestitse, kun liittymälle ladataan saldoa. Latausliittymähän on voimassa aina kaksi vuotta eteenpäin viimeisimmästä saldon latauksesta.



Nykyään kun latausliittymien lataushistoria on nähtävissä OmaElisassa, niin samallahan on tuo liittymän voimassaoloaikakin nyt sitä kautta tarkastettavissa. Suoraanhan sitä voimassaoloaikaa ei siellä ilmoiteta, vaan se vaatii asiakkaalta sen kahden vuoden ynnäämisen siihen viimeisen latauksen ajankohtaan.



Kannatan suuresti ideaa tuon tiedon merkitsemisestä OmaElisaan! Tämä viesti kuitenkin nyt vinkkinä tuota tietoa kaipaaville siksi ajaksi, kun Elisan työryhmät valjastetaan tutkimaan, josko OmaElisaan vielä mahtuisi yksi lause lisättäväksi, ilman että moderni ja tyylikkään pelkistetty ulkoasu kärsisi.
Tähän liittyen, tuolla toisaalla kyselinkin, että olisi hyvä saada viesti myös E-Mailiin näistä asioista ?

Kun kaikilla ei se SIM lortti ole ollenkaan sellaisessa laitteessa, josta voisi kurkkia SMS viestejä.

Eli laitteet blokkaa pois _KAIKKI_ koneen käyttöön liittymättömät sms;ät. Jolloin ei tietenkään saakkaan mitään SMS ilmaoituksia. Siksi E-Mailiin siis !
Nykyisten koneliittymien (IoT) aikakaudella toivon norsunluutornin heräävän todellisuuteen asian suhteen.
Huomasin äsken kirjauduttuani omaelisaan, että latausliittymän viimeinen voimassaoloaika näkyy vihdoin puheluerittely & lataushistoria -osiossa. Kiitos elisa!