Lisämyynti

Tuote: Puhelimet ja laitteet

Minkä hemmetin takia ei myydä lisävarusteita samalla ostettuun tuotteeseen? Kun ostat puhelimen, niin saa metsästää kissojen ja koirien kanssa sopivia kuoria ja suojalasia! Jos sattuu kuoret löytämään, niin niitä on maksimissaan 2 erilaiset, yleensä vain yksi tylsä musta malli. Hitto mitkä markkinat olisi kun valikoimaa olisi enemmän... kaikki tuttunu tilaavat ne Kiinasta, kun täältä ei löydy ja se yksi tylsä musta malli on niin ylihinnoiteltu samoin kuin suojalasit. Itse haluaisin suojat heti puhelimeen, mutta pitää panttaa puhelinta paketissa ennen kuin onnistuu löytää ne.

Moro @Peppi77 ja tervetuloa OmaYhteisöön! 🙂 Noiden osalta vähän hankaluutta toki tuo se, että laajan valikoiman ylläpitäminen vaatiisi myös varastoa näille ja toki myös sen että näitä olisi myymälöissä tarjolla. Tuo perus tylsä musta kuori on sinällään aina se varmin vaihtoehto jos valikoimaa ei ole mahdollista pitää  paljoa, se on kuitenkin sellainen yleisesti kysytyin ja soveltuvin malli 🙂 Itsekin tykkään pitää puhelimessa jotain näyttävämpää kyllä päällä, eli ymmärrän hyvin kaipuun muille vaihtoehdoille :D

Mites yhteisöläisillä yleisesti muuten? Onko ollut toiveita  joidenkin tiettyjen valmistajien/mallien osalta tai ihan vain yleisesti isompaa tarjontaa eri  kuorille? :)


My TrendyPhone verkkokaupassahan on suojakuoriakin jos jonkinmoisia ja kaikkea muutakin. Tämän varmaan kaikki kyllä jo tietääkin.


Muutama vuosi sitten jouduin etsimään neljästä kaupasta ennen kuin löysin riittävän ison vyökotelon uudelle puhelimelle. Ymmärrän kyllä hyvin sen, ettei operaattorilla voi olla hirveän laajaa valikoimaa myymälöissään. 


Tämä ei nyt niin paljoa tuulta siipiensä alle kerännyt jotta vietäisiiin ideaa eteenpäin. Muutan langan toistaiseksi “Pidetään mielessä” -tilaan.

Meiltä tosiaan tässä kohtaa peruslasit ja nahkakuoret laitteisiin löytyy verkkokaupasta, mutta erikoisempia voi löytyä meidän myymälöistä tai sitten joltain toiselta taholta. 👍


Operaattoreilta ei muutenkaan kannata laitteita ostaa, mielluummiin paikalliseen kodinkoneliikkeeseen ja sieltä saa hyllystä/tilaamalla yleensä kaiken tarvittavan. Elisalla oli myymälöitä joskus paljon, nykyään vaan suurissa kaupungeissa ehkä yksi piste. DNA/Telia myymälöitä tuntuu löytyvän melkolailla joka paikasta tai liike jossa myyvät jommankumman palveluita. Lähimpään DNA pisteeseen matkaa 10km, Elisan pisteeseen 120km.


Pala nahkaa, pahvia ja Singeri, niin johan saa  kuoret ja kotelot, mitkä kelpaa.