Toteutettu

Luetun kirjan merkitseminen

  • 11 syyskuu 2013
  • 5 kommenttia
  • 9209 katselukerrat

Käyttäjätaso 2
Olisiko mahdollista saada toiminto jolla voisi merkitä oman kirjastonsa luetut kirjat niin että tietää mitkä on jo lukenut. Kun kirjoja on paljon, vieläpä samalta kirjailijalta en minä ainakaan muista mitkä jo olen lukenut. Vielä parempi olisi jos pystyisi siirtämään luetut omalle sivulleen/lehdelleen. Itselläni on esimerkiksi paljon pohjoismaisten jännityskirjailijoiden kirjoja joissa on kumman samantyyppiset nimet. Tahtoo mennä sekaisin ne luetut.

5 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +2
Tuopa on aivan totta että luetut ja lukemattomat kirjat saattavat mennä sekaisin ja unohduksiin, varsinkin kun hyllyssä on paljon kirjoja. Mielestäni oikein mielenkiintoinen idea. Ovatko muut lukijat kaivanneet tällaista samanlaista mahdollisuutta erotella luetut kirjat lukemattomista?
Pidetään tämä mielessä kun mietitään sovelluksen uudistamista seuraavan kerran 🙂
Käyttäjätaso 1
Näyttää siltä, että tämä Elisa Kirjan käyttöä merkitsevästi hankaloittava asia on jollain mielessä kaiken aikaa, WAU! :smileyangry: Minulla se on mielessä vain silloin, kun koetan valita uutta luettavaa/kuunneltavaa omasta sekavasta kirjahyllystäni. Luettujen kirjojen merkitsemistä/poistamista kaipaa taatusti jokainen, joka lukemista harrastaa. Mutta toisaalta myös odottaa, että kun asia on tuotu toimijalle tiedoksi sekä tätä kanavaa että Elisa Palstan kautta, asialle myös tehtäisiin jotain, eikä jokaisen tarvitsisi erikseen käydä toivomassa samaa itsestään selvyyttä.

Sentään huomasin, että tilaushistoriassa saan kirjat otsikon mukaiseen aakkosjärjestykseen, mutta siitä ei ole mitään hyötyä, kun kirjoja on jo paljon, enkä minä niitä kirjojen nimiä muista. Mikähän tässäkin maksaa, ettei lajittelua kirjailijan mukaan ole jo alunperinkin tehty vaihtoehdoksi. Vinkkinä vaan, että ihan oikeassa kirjastossakin kirjat on tekijän mukaisessa aakkosjärjestyksessä :smileyshocked:
Uutisia tämän asian tiimoilta. Android-sovelluksessa 2.1.0 onnistuu kirjojen luetuksi merkkaaminen kirjan tiedoissa. Onnistuu myös kirjahyllyn sorttaaminen sieltä oikeasta laidasta löytyvistä raidoista. Käykäähän tutustumassa ja hyödyntäkää. Toivottavasti saadaan ominaisuus myös iOS-sovellukseen pian!
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
"Toivottavasti saadaan ominaisuus myös iOS-sovellukseen pian!"

Eikös tuo ole sitten vasta "osittain toteutettu"... ;)

Osallistu keskusteluun