Ei toteuteta

Maksuton tietoturvapaketti mobiililaajakaistaan

  • 28 elokuu 2013
  • 7 kommenttia
  • 12750 katselukerrat

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
  • Entinen OmaYhteisön jäsen
  • 14255 kommenttia
Moi kaikki :)

Muualla hyvin tavallista eli mobiililaajakaistan mukana tulee yksi maksuton tietoturvapaketti yhteen tietokoneeseen. Sonera/Tele Finland tarjoavat ilmaiseksi mobiililaajakaistan kanssa. En usko, että Saunalahti lähtee tähän, mutta voihan tätä kokeilla. Monesti kun tietokone tarvitsee tietoturvan myös ja se voisi tulla näin mokkulan mukana.

Kiitos 🙂

7 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
Ei minun koneeni tarvitse tietoturvaa, sillä siinä on turvallinen käyttöjärjestelmä.
Käyttäjätaso 7
Maksuttomia tietoturvaohjelimia on lukuisia. Esim. Avast on pärjännyt varsin hyvin maksullisille kilpailijoilleen sekä tietokone- että mobiiliversiona.

Esim.

http://www.droid-life.com/2012/03/07/over-40-anti-virus-apps-tested-only-7-have-malware-detection-rate-of-over-90/

F-Securesta tuli maksettua siihen aikaan, kun vanhusten koneelle piti saada suomenkielinen ja yksinkertainen palomuuriohjelmisto, nykyään winukka hoitaa sen osaston ihan itse.
Minusta on parempi, ettei paketoida kaikkea yhteen, kun tarvettakaan ei ole kaikilla. Mitäänhän ei saa ilmaiseksi. Hintaanhan tuo joka tapauksessa vaikuttaa tavalla tai toisella.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4
Ainakin F-securen kanssa tuntuu riittävän ongelmia https:///t5/Elisa-Viihde-Ominaisuudet-ja/Elisa-viihteen-Tietoturva-p%C3%A4ivitykset/td-p/302836

Kuten kv36 totesikin, hyviä ja maksuttomia on lukuisia. Jos Saunalahti lisää virusturvan pakettiinsa, mikä on vaikutus hintaan? Ilmaisia lounaita ei ole.
Käyttäjätaso 6
Käyttäjätaso 5
Mielestäni asiakkaan pitää itse lähtökohtaisesti pitää huoli tietoturvaohjelmistoistaan ja virustorjunnasta.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Nämä operaattoribrändätyt turvapaketit ovat aina hieman vanhempia tai ainakin päivittyvät paljon myöhemmin kuin se alkuperäinen. Myöskään virustietokannat eivät tahdo päivittyä kunnolla , kuten viime aikoina on huomattu.

Älkää hyvät ihmiset haikailko operaattorien turvapakettien perään , kun ne eivät enää tule "kaupan päälle ilmaiseksi" , vaan niistä joutuu maksamaan suurin piirtein sen saman kuin alkuperäisestäkin.

Minusta olisi parempi pitää liittymän hinta mahdollisimman alhaisena ja kukin voi sitten hankkia turvapakettinsa mistä haluaa.
Tällä hetkellä ei ole suunnitelmissa tuoda veloituksetonta tietoturvaa liittymän yhteyteen. Saunalahti tarjoaa toki jatkossakin luotettavaa Turvapakettia erillisenä tuotteena edulliseen hintaan.

Osallistu keskusteluun