Ei toteuteta

Näppäimistötuki Netgemissä

  • 2 helmikuu 2016
  • 4 kommenttia
  • 722 katselukerrat

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
  • Entinen OmaYhteisön jäsen
  • 2073 kommenttia
Laitan asiakkaan puolesta tämän:

https://twitter.com/pispalanpicasso/status/694426321867423744

Eli Netgemiin kyselee näppistukea.

4 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +1
Tuo olisi kyllä hyvä ominaisuus 🙂
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Pitää testailla tätä. Ei ole kirjattu minnekään, että laite tukisi näppäimistöä kylläkään. Tässä kyllä olisi hyvä kuulla missä tilanteissa näppäimistö olisi hyödyllinen? Yksittäisiä asioita tulee mieleen, mutta tulisiko sitä sitten käytettyä kuitenkaan?
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Laitteessa ei ole tukea ulkoiselle näppäimistölle suoraan ja se ei ole näin ollen jatkossa kehityslistalla. Ideahan muuten on kyllä ihan hyvä jos tuki vain olisi olemassa 🙂
Käyttäjätaso 4
Laitteessa ei ole tukea ulkoiselle näppäimistölle suoraan ja se ei ole näin ollen jatkossa kehityslistalla. Ideahan muuten on kyllä ihan hyvä jos tuki vain olisi olemassa :)

Näköjään tätäkin ideaa oli jo ehdotettu. Minäkin kokeilin näppistä jollain Netgemin versiolla; ei toiminut.

Jos tukea ei ole, niin sitten sellainen pitää tehdä! En usko, että olisi edes vaikeaa. Tuskin tuon tasoiseen laitteeseen on viritetty mitään Linux/BSD-käyttistä kummempaa, josta näppis on vain kytketty pois käytöstä. Tosiaan se vaatisi Netgemiltä toimenpiteitä.

Näppikseltä voisi kirjoittamisen lisäksi tehdä kätevämmin ohjausta vaikka pikanäppäinten muodossa; ei tarvitsisi kiertää kaukosäätimellä pitkän reitin kautta näytöltä/palvelusta toiselle. Tulisi kyllä käytettyä, jos ei tarvitse vaihdella kaukosäätimen kanssa kirjoittamisen lomassa.

Osallistu keskusteluun