Pidetään mielessä

Netgem N7700 pikakelaustietoruudun poistuminen

  • 28 tammikuu 2015
  • 5 kommenttia
  • 659 katselukerrat

Katsoisin tallenteen (ei kiinnostavia kohtia) 3- kertaisella pikakelauksella. Ison tietoruudun pitäisi poistua asetuksissa olevassa säädettävässä ajassa, eikä jäädä peittämään osaa teksteistäkin koko pikakelauksen ajaksi. Tietoruutu poistuu kyllä toista- ja tauko- nappuloiden painamisen jälkeen, mutta ei pikakelauksissa.

Tietoruudussa on tietotekstiin verrattuna ylikokoinen musta tausta, jonka tulisi olla pienempi, eikä sijaita yhtään ohjelmatekstityksen päällä. Häiritsee toisto- ja tauko- toimintojakin käytettäessä.

Lisäksi pitäisin erittäin hyvänä ominaisuutena, jos olisi äänellinen pikatoisto esim. 2x tai 3x.

5 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
Yksi tärkeä syy miksi en vaihtaisi 7700 boksiin. Katson useastikin sarjoja pikakelauksella kun ei ole aikaa ja halua kattoa normaalisti. Onnistuu siis aivan hyvin niillä kanavilla missä tekstitys poltettuna kuvaan.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
YLE-tekstitys pikakelauksella

Netgem N7700 näyttää Yle- tekstityksen 3 x pikakelauksessa. Muistelen, että Pacekin olisi näyttänyt tekstejä pikakelauksessa jopa suomenkielisissäkin ohjelmissakin valitsemalla hollannin tekstityskieleksi. Äänetön pikakelaus ilman tekstejä olisi täysin käyttökelvoton.
Pikakelaustietoruudun poistuminen

Toisaalla Palstalla oli ohje ruudun poistamiseksi: paina OK ruudun ollessa esillä. Puoli vuotta meni tämän havaitsemiseksi. Korostuu yksityiskohtaisen käyttöohjeen tarve.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
Juuh, itse jouduin vaihtamaan 7700 boksiin ja tämän onneksi huomasin heti puoliin. En tällaistä keskustelua edes muistanut... mutta siis olisiko mahdollisesti tullut uusimmassa päivityksessä, itsellä ei kokeusta vanhoista versioista.
Käyttäjätaso 4
Moi, ratkaisu on ohje "Paina kaukosäätimestä OK inforuudun ollessa esillä", jonka 1timo kertoi. :)

Osallistu keskusteluun