Ratkaistu muuten

Parannusehdotuksia Elisa webmailiin

  • 1 lokakuu 2016
  • 1 kommentti
  • 182 katselukerrat

Palvelu ei toimi responsiivisesti ainakaan Lumialla, palvelun käyttö on kännykälläni täysin mahdotonta. Saan juuri ja juuri luettua meilit, mutta vastaamisesta on turha haaveillakaan. Lisäksi webmailin pitäisi olla pilvipalvelu, jottei sähköpostitila täyty niin helposti. Lisäksi koneella oleva meili ja webemeili eivät ole mitenkään synkassa keskenään. Tuntuu todella turhalta tyhjentää meilit kahteen kertaan, jotta tila ei meiliboksissa olisi täynnä.

1 kommentti

Sinulla ilmeisesti on tietokoneella olevan postiohjelman asetuksissa määritetty, että viestistä jätetään kopio palvelimelle, kun kerrot, että "koneen postit" ja "webmail", eivät ole synkassa keskenään.

Tästä voisi johtua, että Webmailissa viestejä näkyy lukemattomana/uutena, vaikka olet niitä koneella jo aiemmin lukenut, tämä on iahn asetuksista kiinni olevat juttu, johon voi itse vaikuttaa.

Mobiililaitteilla toimii kyllä paremmin erillinen sähköpostiohjelman käyttö, kuin web-pohjainen käyttöliittymä.

Tietämättä tarkemmin, mistä sähköpostilaatikosta nyt on kyse, kommentoin yleisesti, että lisätilaa saa yleensä rahalla, mutta toisaalta markkinoilla on paljon ilmaisiakin sähköpostitarjoajia, joissa ei helposti tila lopu kesken, kuten Gmail.

Osallistu keskusteluun