Ei toteuteta

Pöytäkoneet

  • 21 maaliskuu 2013
  • 7 kommenttia
  • 11394 katselukerrat

Hei kaikki!

Olen tässä pitkään jo miettinyt että eikö olisi hienoa että näiden läppäreiden, tableteiden, xboxien ja puhelimien lisäksi olisi mahdollisuus tilata myös pöytäkoneita? On ihmisiä varmasti joukossamme jotka haluasvat mielellään pöytäkoneitakin ja mikäs sen helpompaa kuin saada sellainen tilattua samasta paikasta kuin puhelimet ja liittymätkin. Onhan se nyt kuitenkin mukavampi maksaa yhteenpaikkaan laskuja kuin moneen eti paikkaan.

Ideana olisi että olisi esim. Opiskelija elämälle suunnattu perustietokone, toimistotietokone ja viimeisenä pelaajille suunnattu tietokonepaketti :) Mielellään olisi parasta jos olisi näytöt jokaisessa paketissa mukana.

Ottakaa kantaa ja kommentoikaa :)

Mitä mieltä kukakin on??

//Muokattu kategoriat uusia vastaaviksi. -Norris

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

7 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki
Pöytäkoneet
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Muuten hyvä idea, mutta koneiden hinnat tuolla maksutavalla Soneralla ovat aika suuria ja luultavasti Elisalla olisi sama. Ja tuon palvelun lisäämiseksi Elisan pitäisi perustaa ihan uusi palvelu eli verkkokauppa.

Tällä hetkellä ihmiset ostavat näytöt usein erikseen, joten pitäisi olla mahdollisuus samaan. Vaihtoehtoja tietokoneille pitäisi olla enemmän ja tarjonta pitäisi oikeastaan olla laajempi; mukaan ainakin tulostimia ja esim kaapeleita.
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki
Pöytäkoneet ovat varsin marginaalinen kategoria. Viime vuonna myytiin 2,4 miljoonaa matkapuhelinta, 377 tuhatta kannettavaa, 281 tuhatta tablettia ja vain 73 tuhatta pöytäkonetta. Uskoisin, että etenkin opiskelijapiireissä pöytäkoneet ovat harvinaisia.  Himopelaajat käsittääkseni rakentelet pitkälti itse koneensa.
Käyttäjätaso 5
Koneet on helppo rakennella itse tai jos ei osaa, niin voisi yksinkertasesti nakittaa jonkun nörtin tekemään työn puolestasi.

Näitä konepaketteja on edelleen myynnissä muualla,joten miksi se pitäisi just saada saunalahdelta? 🙂
Hei kaikki!

Oli vaan heitto ilmoille ideana että olisiko mahdollista ja sen takia juuri saunalahdelta kun itse tykkään maksella mielellään yhdelle operaattorille 🙂 Osaan kyllä itse koneeni rakentaa ja olen pelaaja tyyppiä mutta ajatuksena vain että olisi mukavaa jos olisi näitä paketteja tarjolla. Se tilastollinen lukema onkin valmiit konepaketit, se herjaa hieman koska on tyyppejä kuten minä jotka rakentavat mielellään itse koneensa 🙂
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Saunalahdelta tuo saatavuuden etu on juurikin siinä, että maksu olisi samaan paikkaan ja toiseksi siinä, että mitään luottokorttisopimusta ei tarvitsisi tehdä vaikkapa Gigantin tapaan.

Valmiiden konepakettien ja läppäreiden etu niihin itse rakenneltuihin on siinä, että ne on vakioitu (palautusmedia on olemassa ja vaikka saatavilla varakappale maahantuojalta) ja osat testattu valmistajan puolelta niin, että kokonaisuus varmasti toimii. Lisäksi yksi takuu koskee koko laitetta. Riittää koko laitteen vienti korjattavaksi, joten ei tarvitse itse selvittää sitä rikkonaista osaa.

Läppärin kohdalla olen ihmetellyt sitä, että minä ainakin käytän tietokonetta aina samassa paikassa. Enkä kuljeksi sen kanssa ympäri asuntoa. Pöytäkoneen näyttö, näppäimistö ja hiiri tms ovat lähes aina paremmat ja käytännöllisemmät kuin läppärissä. 😉
Elisalla oli aikaisemmin tarjolla myös pöytäkoneita, mutta mobiililaajakaistan yleistyessä kysyntä siirtyi kannettavien tietokoneiden puolelle. Tällä hetkellä meillä ei ole näkyvissä pöytäkoneiden tuontia takaisin valikoimiimme, mutta maailma muuttuu ja jossain vaiheessahan saattaa olla, että pöytäkoneet ovatkin retroja sisustuselementtejä ja kysyntä vaihtaa suuntaansa 🙂
Pähkäilin tässä pidemmän aikaa ostaakko Applelta läppäri vai pöytäkone. Applen tuotteita otettu Saunalahdelta iPadin ja iPhonen muodossa ja nyt sitte postissa tulossa macbook pro. Ei oo pöytäkonetta ollu pitkään aikaan ja jotenkin tottunut läppärin käyttöön valinta oli siis läppäri. Kirjoitin tuossa toiselle palstalle jossa ystävällisesti ohjattiin tänne-kiitos siitä- ,että miksi ei Saunalahdella ole myynnissä pöytäkoneita. Tältä palstalta sainkin jo hyvät selvennykset miksi niitä ei ole myynnissä. Applen sivuilta katselin iMaceja ja houkutteli sekin. Tosin sitten olisi joutunu tyytymään vanhaan läppäriin jos tarttee ottaa mukaansa. Mutta meitä on ilmeisesti liian vähän jotka pöytäkonettakin on miettinyt joten ehkä sitten tulevaisuudessa löytyy Saunalahdeltakin esim iMaceja :)  Jos joskus päätän ostaa pöytäkoneen on se ilman muuta iMac. Tehoa ,näköä ja hyvä sisustukseenkin sovittaa. Näyttö ja kone samassa paketissa.